Η Kate Middleton μας πρόδωσε το όνομα με το οποίο αποκαλεί τον άτακτο γιο της Louis

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton μας πρόδωσε το όνομα με το οποίο αποκαλεί τον άτακτο γιο της Louis
AFP or Licensors

O πρίγκιπας Louis είναι ο μεγάλος σταρ της βασιλικής οικογένειας και το καταλαβαίνουμε σε κάθε μεγάλη περίσταση.

Ο πρίγκιπας Louis ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της στέψης του Καρόλου και λίγο μετά τα 5α γενέθλιά του, ο γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είχε και την πρώτη επίσημη εμφάνισή του σε δράση μη κερδικοπικού οργανισμού μαζί με τη μαμά και την αδερφή του.

Και κάπου εκεί ακούσαμε και το γλυκό παρατσούκλι που έχει η Kate για τον μικρότερο γιο της.

O Lou Bug είναι γλύκας

Τη στιγμή που ο πρίγκιπας προσπαθούσε να ψήσει ζαχαρωτά στο Slough, η μαμά του τον αποκάλεσε Lou Bug. Στη διάρκεια της εμφάνισης στο μπαλκόνι του Παλατιού, ο Louis ήταν και πάλι μεγάλος πρωταγωνιστής με τις γκριμάτσες του, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στη διάρκεια της τελετής στέψης στο Αββαείο του Westminster, όπου ο Louis έγινε viral με το χασμουρητό του και με το γεγονός πως χάθηκε μέσα στο Αββαείο.

H Κate Middleton είναι η μαμά που όλοι θέλουμε και το απέδειξε σε ένα απίθανο περιστατικό

Οι κανόνες της Kate για το μεγάλωμα των παιδιών της

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά», είπε πρόσφατα η Kate και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν έναν σημαντικό και έναν δευτερεύων κανόνα που έχει βάλει μαζί με τον William, στα 3 τους παιδιά, τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο Louis.

Ένας λοιπόν από τους κανόνες που έχουν βάλει η Kate και ο William στα παιδιά τους είναι η ηρεμία στο σπίτι τους. Τίποτε δεν θα διαταράξει αυτή την σιωπή. Aυτό σημαίνει ότι, όταν για παράδειγμα τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τελειώσουν τα μαθήματά τους, δεν μπορούν να παίζουν μεγαλόφωνα. Το «δε φωνάζουμε» ισχύει και για τους μεταξύ τους τσακωμούς. Ειδικά στον μικρότερο Louis, που όλοι έχουμε δει πως είναι και ο πιο ζωηρός.

Σε αυτή την περίπτωση παρεμβαίνουν οι ίδιοι και όχι οι νταντάδες των παιδιών. Και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να τα συμβουλέψουν. Όπως είχε πει και συνέντευξή του στο περιοδικό Calm ο πρίγκιπας William: «Και εγώ και η Kate, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους».

Ένας ακόμη κανόνας αφορά στο ποιοι μπαίνουν στο σπίτι. Το: «πάω στον George να διαβάσουμε μαζί» δεν υπάρχει στο βασιλικό σπιτικό τους. Αν θέλουν τα παιδιά τους να καλέσουν φίλους τους θα πρέπει να το κάνουν το Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης και όχι τακτικά.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί κανόνες που αφορούν στην διατροφή τους και εκεί ακολουθούν κανόνες που υπάρχουν στο Παλάτι. Δηλαδή γλυκά, πατάτες, μακαρόνια και γενικότερα υδατάνθρακες δεν υπάρχουν στο καθημερινό μενού των παιδιών. Υπάρχουν εξαιρέσεις ανά 15 μέρες και όταν η Kate κάποιες φορές μπει στην κουζίνα για να μαγειρέψει. Συνήθως τα παιδιά της τρώνε στο σχολείο τους, αλλά στο βραδινό ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

Επίσης για την τηλεόραση υπάρχουν περιορισμοί όπως και για τη χρήση του Internet, αλλά αυτοί είναι κανόνες που ούτως ή άλλως υπάρχουν σε όλους μας.