Γιορτάζοντας τις πολύτιμες στιγμές του πρίγκιπα Harry και της κόρης του, Lilibet

Γιορτάζοντας τις πολύτιμες στιγμές του πρίγκιπα Harry και της κόρης του, Lilibet

Σημαντικός μήνας ο Ιούνιος για τον πρίγκιπα Harry. Η κόρη του, πριγκίπισσα Lilibet, γίνεται 2 ετών.

Ο πρίγκιπας Harry, ο δούκας του Σάσεξ, και η κόρη του, πριγκίπισσα Lilibet, μοιράζονται έναν δεσμό γεμάτο αγάπη και πολύτιμες στιγμές. Καθώς η μικρή πριγκίπισσα γίνεται δύο ετών στις 4 Ιουνίου και η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει στις 18 Ιουνίου, ρίχνουμε μια πιο ματιά σε μερικές από τις πιο πολύτιμες στιγμές μεταξύ του Harry και της κόρης του.

Meghan και Harry ετοιμάζουν τα 2α γενέθλια της Lilibet: Η τούρτα και η σύμπτωση

Όταν ο Harry γνώρισε την Lilibet

Τον Ιούνιο του 2021, ο πρίγκιπας Harry υποδέχτηκε την κόρη του και περιέγραψε τη βαθιά εμπειρία του να είναι παρών στη γέννηση της Lilibet στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage Hospital. Με βαθιά συγκίνηση, έγραψε για τη στιγμή που αγκάλιασε για πρώτη φορά την κόρη του, εκφράζοντας την επιθυμία του να την κρατήσει ασφαλή και να την περιβάλει με αγάπη. Αυτή η συγκινητική αφήγηση αναδεικνύει τη γνήσια αγάπη και αφοσίωση που έχει ο Χάρι για τα παιδιά του:

"Όταν ο γιατρός είπε ότι ήταν θέμα λεπτών, είπα στην Meg ότι ήθελα το δικό μου να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα έβλεπε το κοριτσάκι μας.

Γλίστρησα τα χέρια μου κάτω από τη μικροσκοπική πλάτη και τον λαιμό. Απαλά, αλλά σταθερά, όπως είχα δει στις ταινίες, τράβηξα την πολύτιμη κόρη μας από εκείνον τον κόσμο σε αυτόν, και την αγκάλιασα για μια στιγμή, προσπαθώντας να της χαμογελάσω, να τη δω, αλλά ειλικρινά, δεν μπορούσα να δω τίποτα. Ήθελα να της πω: Γεια σου. Ήθελα να πω: Από πού ήρθες; Ήθελα να πω: Είναι καλύτερα εκεί; Είναι ειρηνικά; Φοβάσαι; Μη φοβάσαι, μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά. Θα σε κρατήσω ασφαλή."

lilibet-01.JPG

Παρόλο που ο Harry και η Meg έχουν επιλέξει να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο έχουν μοιραστεί στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή μέσα από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, αλλά και τα απομνημονεύματα του Χάρι, "Spare".

Στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021, ο Harry και η Meghan αποκάλυψαν μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της Lilibet, την οποία κρατούσε η μητέρα της, Meghan. Η κάρτα γιόρταζε την άφιξη της Lilibet, αναγνωρίζοντας ότι είχε συμπληρώσει την οικογένειά τους.

269838749_428895785577183_2832553814460675163_n.jpg

Η κάρτα έγραφε: "Καλές γιορτές. Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε στον κόσμο την κόρη μας, την Lilibet. Ο Archie μας έκανε "μαμά" και "μπαμπά" και η Lili μας έκανε οικογένεια".

Ο πρίγκιπας Harry απαντά στο αν έχει μυστικό δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφεύγει από τη Meghan

Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet σηματοδοτήθηκαν με ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς του Platinum Jubilee της αείμνηστης βασίλισσας.

lilibet-egine-1.JPG

Αν και δεν απεικονίζεται δημόσια, ένα γλυκό στιγμιότυπο που τράβηξε ο φωτογράφος Misan Harriman αποτύπωσε τη χαρούμενη γιορτή της Lilibet στο Frogmore Cottage.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix προσέφερε περαιτέρω ματιές, δείχνοντας έναν περήφανο πατέρα να ανάβει το κερί στη ροζ τούρτα της Lilibet, ενώ οι καλεσμένοι τραγουδούσαν το Happy Birthday. Σε μια άλλη φωτογραφία, ο Harry μεταφέρει τη Lilibet στους ώμους του, ενώ η Meghan κοιτάζει, δημιουργώντας μια όμορφη οικογενειακή στιγμή στους κήπους του Frogmore.

Το ντοκιμαντέρ ανέδειξε επίσης την αφοσίωση του Harry στον ρόλο του στοργικού παρόντα πατέρα. Από το να παίζει ποδόσφαιρο με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Archie, μέχρι να παρατηρεί πουλιά στο σπίτι τους στο Montecito, ο Harry εκτιμά κάθε ευκαιρία για να δεθεί με τα παιδιά του.

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο αποτυπώνει μια τρυφερή στιγμή, καθώς ο Harry διαβάζει ένα παραμύθι στον Archie και την Lilibet, με την κόρη του να κάθεται στην αγκαλιά του και τον γιο του αγκαλιασμένο στον ώμο του. Αυτές οι ήσυχες στιγμές σύνδεσης δείχνουν την προσπάθεια του πρίγκιπα να δημιουργεί αναμνήσεις που διαρκούν.

lilibet-02.JPG

Σε μια περίοδο που οι γονείς αυτοί συχνά βρίσκονται -άλλοτε εσκεμμένα, άλλοτε όχι- στο επίκεντρο, αυτές οι στιγμές μας υπνθυμίζουν τη σημασία της διατήρησης και της διαφύλαξης αυτών των προσωπικών στιγμών.

Καθώς η πριγκίπισσα Lilibet συνεχίζει να μεγαλώνει, προσμένουμε να ξεδιπλωθούν περισσότερες όμορφες στιγμές μεταξύ αυτής και του αφοσιωμένου πατέρα της, γιορτάζοντας τους δεσμούς της αγάπης, της οικογένειας και τη χαρά της πατρότητας.