Η Sarah Ferguson είναι πιο αδύνατη από ποτέ και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Πατούλια Κατερίνα
Η Sarah Ferguson είναι πιο αδύνατη από ποτέ και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Μπορεί στο Crown να μην έχει παίξει τον ρόλο που περιμέναμε αλλά στην πραγματική ζωή η Φέργκι, η δούκισσα του York είναι πλέον στα καλύτερά της.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της δούκισσας του York, της 63χρονης Sarah Ferguson, δείχνουν τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της. Δεν έχει περάσει λίγα τα τελευταία χρόνια η Fergie, η οποία πάντρεψε τις κόρες της και έγινε γιαγιά δύο φορές, εν μέσω του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης του πάλαι ποτέ συζύγου της πρίγκιπα Andrew.

Η νέα εικόνα της Sarah

Ο Andrew, το τρίτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο έχει σταματήσει οριστικά να εκτελεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει σε ένα σπίτι μαζί με την πρώην σύζυγό του. Η Sarah, που υπήρξε εξίσου άτακτη με τη Diana στα νιάτα της μπορεί να έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της κόρης της Ευγενίας και της κόρης της πρωτότοκης κόρης της Βεατρίκης αλλά δεν σταματά να προσέχει τον εαυτό της.

Όπως τονίζει η εφημερίδα Express, η 63χρονη μπορεί να ποζάρει με άνεση πια με κολάν όπως ακριβώς έκανε στις πόζες της στο Instagram πάνω σε ποδήλατο και αυτή η υγιεινή της συνήθεια, της έχει χαρίσει πίσω τη χαμένη της αθλητική φόρμα.

https://www.instagram.com/p/Ck7_VR-v5kr

Ο David Wiener, προπονητής στη Βρετανία εξήγησε πως το ποδήλατο είναι ιδανική για την τόνωση των ποδιών και την ενδυνάμωσή τους αλλά και για την συνολικότερη απώλεια βάρους του σώματος. Η Fergie έχει μια σχέση πάθους και μίσους με το φαγητό και έχει δοκιμάσει μέσα στις δεκαετίες πολλά διαφορετικά προγράμματα διατροφής. Μιλώντας στο Today Show το 2015, η Sarah είχε παραδεχτεί πως είχε εμμονή με το φαγητό την οποία και νίκησε βάζοντας σε τάξη το συναισθηματικό φαγητό στο οποίο έβρισκε παρηγοριά σε κάθε δύσκολη στιγμή της.

«Είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη», είχε πει η Ferguson.

Η Ferguson και η συγκατοίκηση με τον Andrew

Ο πρίγκιπας Andrew μένει στο σπίτι με τις 31 κρεβατοκάμαρες μαζί με τη Fergie, την πρώην σύζυγό του μετην οποία χώρισαν το 1992 και η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται κοντά στην κόρη του πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία μένει κι αυτή στο Windsor, στο Frogmore Cottage, το σπίτι του Harry και της Meghan Markle, το οποίο και της παραχώρησαν.

Η ιδιοκτησία ανήκει στο Στέμμα και το 2003 ο Andrew υπέγραψε μια ενοικίαση 75 ετών έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Στο σπίτι αυτό ο πρίγκιπας έμενε με τις κόρες του που έχουν πια παντρευτεί και παραμένει εκεί η πρώην σύζυγός του, σε διαφορετική πτέρυγα του σπιτιού.

Η Fergie έχει τονίσει δημόσια πως στηρίζει 100% τον Andrew ενώ είχε παραδεχτεί πως η πιο όμορφη ημέρα της ζωής της ήταν η ημέρα του γάμου της με τον πιο καλό άντρα στον κόσμο.

«Η Diana θα ήταν περήφανη»

Μπορεί στο Crown να μην έχουμε δει καθόλου την Sarah, τουλάχιστον στη φετινή σεζόν, αλλά η παραφιλολογία για τη σχέση ανάμεσα στις δύο συνυφάδες, θυμίζει τα σχόλια για τη σχέση Meghan - Kate, σήμερα.

Όπως εξομολογήθηκε η Sarah Ferguson μόλις πέρσι, η Diana θα ήταν περήφανη για τους γιους της, αλλά και για τις γυναίκες τους.

«Αν ήταν τώρα μαζί μου ξέρω τι θα έλεγε. Θα έλεγε ότι είναι πολύ περήφανη για τους γιους της και τις γυναίκες που έχουν επιλέξει. Και θα ήταν σαν εμένα, τρελαμένη με τα εγγόνια της. Η Diana λάτρευε τις κόρες μου (σ.σ. τις Πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη). Λάτρευε τα αγόρια της. Αυτός θα ήταν ο παράδεισός της», είχε πει η Sarah.

Ο Κάρολος γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια ως βασιλιάς αλλά ο Harry μιλάει για τη μαμά του

Η Δούκισσα του York και η Diana γνωρίστηκαν στα εφηβικά τους χρόνια.

«Ήμασταν κολλητές από τότε που εκείνη ήταν 14 ετών κι εγώ 15. Μου έμαθε τόσα πολλά για τη δημόσια ζωή. Ήταν τόσο γενναία. Μαζί έχουμε περάσει τις πιο όμορφες στιγμές. Είχαμε υποσχεθεί η μία στην άλλη ότι θα είμαστε πάντα μαζί. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας γκρίζο σύννεφο. Βέβαια, όλοι το ήθελαν αυτό, γιατί ήμασταν ενωμένες μαζί. Ο κόσμος θέλει να σπάσει ό,τι είναι τόσο ισχυρό», είχε πει η Sarah το 2021.