Πλήρης στήριξη στον πρίγκιπα Harry από τη θεία του Sarah Ferguson: «Η Diana τον ήθελε ευτυχισμένο»!

Πατούλια Κατερίνα
Πλήρης στήριξη στον πρίγκιπα Harry από τη θεία του Sarah Ferguson: «Η Diana τον ήθελε ευτυχισμένο»!

«Χαίρομαι που βλέπω εκείνο το μικρό αγόρι που έκλαιγε στην κηδεία της μαμάς του, να έχει βρει την ευτυχία», είπε συγκινημένη η Sarah.

Τη στιγμή που όλη η βασιλική οικογένεια αποφεύγει να μιλάει για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, η πάλαι ποτέ νύφη της βασίλισσας και πρώην σύζυγος του δεύτερου γιου της πρίγκιπα Andrew, η Sarah Ferguson μίλησε για τον ανιψιό της και έβαλε φωτιά στο Παλάτι με τις δηλώσεις της.

Στη διάρκεια ενός talk show της Ιταλίας, το Porta a Porta,η Fergie, δούκισσα του York μίλησε για τους Sussexes, τον Harry, τη νέα του ζωή στην Καλιφόρνια αλλά και την συννυφάδα της, την αδικοχαμένη Diana.

middleton

Η αντίδραση της Kate Middleton όταν άκουσε το όνομα της Meghan Markle ήταν epic

«Χαίρομαι που βρήκε την ευτυχία»

«Το πιο σημαντικό πράγμα – και ξέρω πως και η Diana, αν ήταν εδώ, θα έλεγε το ίδιο, είναι πως είναι ευτυχισμένοι. Εκείνη τον κάνει ευτυχισμένο. Και αγαπώ να βλέπω εκείνο το μικρό αγόρι που έκλαιγε στην κηδεία να έχει βρει την ευτυχία του τώρα», τόνισε η 62χρονη δούκισσα, αναφερόμενη στη στγιμή εκείνη που ο Harry πιέστηκε το 1997 να περπατήσει πίσω από το φέρετρο της νεκρής μητέρας του.



Η σχέση ανάμεσα σε Diana - Sarah

Η Diana και η Sarah γνωρίστηκαν αρχικά ως έφηβες και ήταν η Diana εκείνη που σύστησε την Sarah στον Andrew, τον μικρότερο αδερφό του Κάρολου.

«Ήμασταν οι καλύτερες φίλες από τότε που εκείνη ήταν 14 κι εγώ 15», είπε η δούκισσα του York συμπληρώνοντας πως η κολλητή της, θα ήταν σήμερα πολύ περήφανη για τους άντρες που έγιναν τα αγόρια της αλλά και για τις συζύγους τους.

«Θα ήταν περήφανη για τους γιους της κι όπως κι εγώ, θα είχε εμμονή με τα εγγόνια της, θα ήταν ο παράδεισός της», είπε η Ferguson και τόνισε:

«Αν καθόταν μαζί μου αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι θα έλεγε πόσο περήφανη είναι για τα παιδιά της και τις συζύγους τους, γιατί και οι δύο έχουν τη δική τους φωνή», είπε η Sarah που είναι κοντά στις κόρες της, την 31χρονη πριγκίπισσα Ευγενία και την 33χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Meghan Markle και τον Harry στα βραβεία Όσκαρ