Ο Αχιλλέας του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ πρώτη φορά σε ταινία και μάλιστα με την Jennifer Lawrence

Ο Αχιλλέας του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ πρώτη φορά σε ταινία και μάλιστα με την Jennifer Lawrence
NDP photo agency

Ο Αχιλλέας, γιος του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ καμαρώνει για τον ρόλο του σε νέα ταινία του Χόλιγουντ, η οποία μάλιστα έχει και πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence.

Ο Αχιλλέας του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ κατακτάει το Χόλιγουντ και κάνει μικρό ντεμπούτο πλάι στην Jennifer Lawrence.

Αχιλλέας σε πρώτη μεγάλου μήκους ταινία Χολιγουντιανή

Ο 22χρονος Αχιλλέας, γιος του ζευγαριού Παύλου και Μαρί Σαντάλ, κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με την ταινία "No Hard Feelings", στην οποία πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Lawrence.

Η ταινία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας και ο Αχιλλέας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρει κάτω από την αφίσα της ταινίας και αναφέρει πόσο περήφανος είναι που είχε την ευκαιρία να παίξει έναν μικρό ρόλο.

"Παρακαλώ, πηγαίνετε να δείτε το #nohardfeelings στο σινεμά! Είμαι περήφανος που παίζω έναν μικρό ρόλο (η πρώτη μου ταινία!) σε κάτι τόσο ξεχωριστό." γράφει.

https://www.instagram.com/p/CuHVJZ0OF3a/

Σύμφωνα με τη σελίδα της ταινίας στο IMDb, ο Αχιλλέας που έχει το όνομα Achi Miller υποδύεται έναν έφηβο, απροσδιόριστο για τη σελίδα. Όταν είναι τόσο απροσδιόριστος ένας ρόλος ενός ηθοποιού, συνήθως σημαίνει ότι ίσως να πρόκειται για έναν κομπάρσο, ή για έναν ρόλο λίγο μεγαλύτερο από αυτό των extras.

Εσύ έχεις δει την Kate Middleton να τραγουδάει My Fair Lady στα 11 της;

Τι είναι η "πρώτη ταινία" του Αχιλλέα

Το "No Hard Feelings" πρόκειται για μια αμερικανική sex κομεντί σε σκηνοθεσία του Gene Stupnitsky από σενάριο που έγραψε μαζί με τον John Phillips. Πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence (η οποία είναι και παραγωγός) ως μια 32χρονη οδηγός Uber που απαντά σε μια αγγελία για να βγει ραντεβού με έναν ντροπαλό 19χρονο (τον υποδύεται ο Andrew Barth Feldman), προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή του πριν από το κολέγιο. Στο cast επίσης βρίσκουμε τους Laura Benanti, Natalie Morales και Matthew Broderick.

Η Jennifer Lawrence φοβάται ένα συγκεκριμένο είδος ηθοποιών, αλλά υπάρχει ένας που τη βοήθησε

Η ταινία παίζεται στους κινηματογράφους από τις 22 Ιουνίου και κυκλοφορεί από την Feelgood.

Ο Αχιλλέας του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ

Γεννημένος το 2000 στην Νέα Υόρκη και μεγαλωμένος στην Αγγλία, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ (το καλλιτεχνικό του είναι Achi Miller) είναι ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Μαρίας-Ολυμπίας, μοντέλο και κοσμική προσωπικότητα. Με το πάθος του να είναι το δράμα και η υποκριτική, κατάφερε σε ηλικία μόλις 15 ετών, να πάρει έναν μικρό ρόλο και να εμφανιστεί το 2017 στη σαπουνόπερα "The Bold and the Beautiful" (ναι, η Τόλμη και Γοητεία παίζεται μέχρι και σήμερα στο εξωτερικό). Στους ηθοποιούς που θαυμάζει έχει συμπεριλάβει τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και τον Jake Gyllenhaal, τους οποίους έχει σαν οδηγό για να μπορέσει να πάρει περισσότερους ρόλους στη μικρή οθόνη.

Πλέον έχει επιστρέψει στην Νέα Υόρκη, γύρισε την περίοδο που σπούδαζαν τα αδέρφια του, και ίσως ένα έξτρα κίνητρο ήταν η επιθυμία του να κυνηγήσει πιο ενεργά την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός, αλλά και να συνεχίσει την καριέρα του ως μοντέλο.

Ο Πρίγκιπας Αχιλλέας της Ελλάδας και της Δανίας, ή, σύμφωνα με το bio του στο Instagram, "Αχιλλέας της Ελλάδας", είναι το τρίτο παιδί του Παύλου, του πρίγκιπα του θρόνου της Ελλάδας, και της Μαρί-Σαντάλ, της πριγκίπισσας του θρόνου της Ελλάδας (η οποία γεννήθηκε στη βασιλική οικογένεια της Δανίας). Ο Παύλος είναι ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου Β' και της βασίλισσας Άννας-Μαρίας της Ελλάδας, οι οποίοι κυβέρνησαν ως βασιλιάς και βασίλισσα της Ελλάδας μέχρι που ένα δημοψήφισμα του 1973 έθεσε τέρμα στην ελληνική μοναρχία.

Τον τελευταίο καιρό είναι σε μια ευτυχισμένη -κατά πώς φαίνεται- σχέση με την όμορφη διάσημη κληρονόμο, Isabella Massenet.