Θα έχουμε καλοκαιρινό reunion για Lilibet - Archie με τα ξαδέρφια τους George- Charlotte - Louis;

Πατούλια Κατερίνα
Θα έχουμε καλοκαιρινό reunion για Lilibet - Archie με τα ξαδέρφια τους George- Charlotte - Louis;

Τα ξαδερφάκια της βασιλικής οικογένειας έχουν να βρεθούν μεταξύ τους πάνω από έναν χρόνο.

Το περσινό, ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που πέρασε η βασίλισσα Ελισάβετ στην εξοχική της κατοικία στη Σκοτία, το περίφημο Balmoral.

Η Ελισάβετ έφυγε τελικά από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Balmoral το οποίο κάθε καλοκαίρι φιλοξενούσε το σύνολο των royals.

Royal διακοπές στο Balmoral;

https://www.instagram.com/p/Cucroo1Mu4N/

Η μοναδική οικογένεια που και πέρσι δεν εμφανίστηκε στο Balmoral ήταν εκείνη του πρίγκιπα Harry, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που πληροφορήθηκε τα νέα για την κατάσταση υγείας της γιαγιάς του και δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει ενώ ήταν στη ζωή.

Το φετινό καλοκαίρι όμως, ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να συνεχίσει την παράδοση της μητέρας του και την κληρονομιά που άφησε και έτσι έχει προσκαλέσει ήδη την αδερφή του Άννα, τον δούκα του York, τον γιο του William, την Kate και τα παιδιά τους στο εξοχικό της οικογένειας στη Σκοτία και αξίζει να σημειώσουμε πως εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεών τους, William και Kate δεν έχουν ξεκινήσει καν τις διακοπές τους φέτος.

Όπως σημειώνει το Hello Βρετανίας, ο Κάρολος δεν έχει ακόμα φτιάξει τις σχέσεις του με τον γιο του Harry και ακόμα περισσότερο δεν έχει συγχωρήσει τους Sussexes για το ντοκιμαντέρ στο Netflix και τις αποκαλύψεις που έκανε ο μικρός του γιος στην αυτοβιογραφία Spare.

https://www.instagram.com/p/CuVVUrvoyYv/

Μπορεί ο Harry να ήταν καλεσμένος στη στέψη του πατέρα του στις 6 Μαΐου αλλά δεν φαίνεται να έχει λάβει πρόσκληση για το Balmoral, το οποίο επισκέφτηκε στον θάνατο της Ελισάβετ για τελευταία φορά.

https://www.instagram.com/p/CuVIPgpsmP5/

Η Meghan είχε εμφανιστεί στη Σκοτία το καλοκαίρι του 2018, αμέσως μετά τον βασιλικό γάμο της 19ης Μαΐου 2018 ενώ τα παιδιά των Sussexes δεν έχει γίνει γνωστό ποτέ αν επισκέφτηκαν τη Σκοτία και αν γνωρίζουν πόσα αντιπροσώπευε για την προγιαγιά τους.

Πρόσφατα, είχαμε πάντως την ευκαιρία να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει η Lilibet που είναι πια δύο ετών, είναι κοκκινομάλλα και οι royal experts αναγνώρισαν μια ομοιότητα που φέρεται να έχει με τη μεγάλη ξαδέρφη της Charlotte.

Επιτέλους είδαμε την 2χρονη Lilibet αγκαλιά με τον Harry: Κοκκινομάλλα και ίδια η Charlotte