Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποκάλυψαν το δώρο που πήρε ο Archie για τα 4α γενέθλιά του

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποκάλυψαν το δώρο που πήρε ο Archie για τα 4α γενέθλιά του

Τα τέταρτα γενέθλιά του πρίγκιπα Archie τον βρήκαν στο Montecito ανήμερα της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Στις 6 Μαΐου, ανήμερα της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο εγγονός του Archie, γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια ζωής και γιόρταζε στο Montecito της Καλιφόρνια παρέα με τη μαμά και την αδερφή του Lilibet. Ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε εκείνη την ημέρα ως το Λονδίνο για τη στέψη του πατέρα του και πέταξε πίσω για την Καλιφόρνια το ίδιο απόγευμα.

Το ποδήλατο που προκάλεσε αντιδράσεις

Κι ενώ δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες από το φετινό πάρτι γενεθλίων του Archie, ξέρουμε πια ποιο ήταν το πιο ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε ο μικρός πρίγκιπας. Βλέπεις, οι γονείς του Archie έστειλαν ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην εταιρία ποδηλάτων Mad Dogs & Englishmen Bike Shop στο Moντεσίτο για να την ευχαριστήσουν για το δώρο που έκανε στον γιο τους για τα γενέθλιά του. Το γράμμα, το οποίο δημοσιεύτηκε και στο προφίλ της εταιρίας στο Instagram έγραφε:

«Το ποδήλατο έφερε τόση χαρά και η οικογένειά μας το εκτιμά και ήταν μια υπέροχη έκπληξη», τόνιζε στο γράμμα ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

ARCHIE1.JPG

Αμέσως βέβαια ξεκίνησαν τα σχόλια προς την εταιρία για το αν έχει ανάγκη ο Archie ένα δωρεάν ποδήλατο, με την MadDogs να απαντά πως ήταν μεγάλη η χαρά που είχαν για το γράμμα ευγνωμοσύνης που έλαβαν από τους Sussexes και ταυτόχρονα να εξηγούν πως συχνά δίνουν ποδήλατα και σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

https://www.instagram.com/p/CsPhhzwPFWU

Ο Archie έγινε πρίγκιπας και η Lilibet πριγκίπισσα και η βασιλική οικογένεια μόλις έκανε πίσω

Στο ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan στο Netflix, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον τρόπο που μεγαλώνει τόσο ο Archie όσο και η Lilibet στην Καλιφόρνια και να δούμε την ομοιότητα των παιδών με τον μπαμπά τους.

Ο πρίγκιπας Archie και η πριγκίπισσα Lilibet

Μετά τη στέψη του Καρόλου κι ενώ υπήρχε έντονο παρασκήνιο, ο γιος και η κόρη του Harry πήραν τους τίτλους που αναλογούν στα εγγόνια του βασιλιά.

«Οι τίτλοι των παιδιών τους αποτελούν δικαίωμα που έχουν από τη γέννησή τους, μιας και ο παππούς τους θα γίνε βασιλιάς. Το ζήτημα αυτό έχει διευθετηθεί εδώ και καιρό σε συνεννόηση με το Παλάτι», τόνιζε ο εκπρόσωπος του Harry και της Meghan Markle.

Ο κανόνας που αφορά στους τίτλους που θα έχουν τα παιδιά και τα εγγόνια του μονάρχη, έρχεται από τον Βασιλιά Γεώργιο Ε’ και το μακρινό 1917 σημαίνουν ότι ο Archie και η Lili, ως παιδιά ενός γιου του μονάρχη, γίνονται αυτόματα πρίγκιπας και πριγκίπισσα.

Γιατί θέλουν τους τίτλους για τα παιδιά τους Harry και Meghan;

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι, το γιατί ο Harry επέμεινε τόσο για να πάρουν τα παιδιά τους τον εν λόγω τίτλο, τίτλο που βλέπουμε πως έχουν και στο site της βασιλικής οικογένειας, στη σειρά διαδοχής του Κάρολου πια. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι Sussexes έχουν κάνει τόσο κόπο με το Spare και το ντοκιμαντέρ στο Νetflix για μας πείσουν πόσο άσχημα περνούσαν στο Παλάτι, πόσο λάθος τους φέρθηκε η ίδια η οικογένεια του Harry και πόσο πολύ δεν ήθελαν τα βασιλικά τους καθήκοντα, η εμμονή με τους τίτλους είναι περίεργη.

Υπάρχει εξήγηση: Ο Harry και η Meghan είναι κατανοητό ότι θέλουν να μην αρνηθούν στα παιδιά τους τα εκ γενετής δικαιώματά τους, αλλά θα τους δώσουν την ευκαιρία να αποφασίσουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν αν θέλουν να εγκαταλείψουν ή να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους τίτλους. Εναπόκειται στη Lilibet εάν θα θέλει να χρησιμοποιεί τον τίτλο της πριγκίπισσας.

H Lilibet και o Archie ήταν τελικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο show του Ηarry και της Meghan