Η Kate Middleton είχε δεχθεί ένα αιχμηρό σχόλιο από την βασίλισσα Ελισάβετ για τις deco επιλογές της

Η Kate Middleton είχε δεχθεί ένα αιχμηρό σχόλιο από την βασίλισσα Ελισάβετ για τις deco επιλογές της
Britain's Kate the Duchess of Cambridge sits, during a visit to the Henry Fawcett Children's Centre in Kennington, London, Tuesday March 12, 2019. (Arthur Edwards/Pool Photo via AP)

Η Kate Middleton ανακαίνισε το Anmer Hall όμως μια συγκεκριμένη επιλογή της δεν άρεσε καθόλου στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Kate Middleton διατηρούσε άριστες σχέσεις με την βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι και την ημέρα που η μονάρχης έφυγε από τη ζωή και βύθισε τη βασιλική οικογένεια σε πένθος.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η αείμνηστη βασίλισσα δίσταζε να «εναντιωθεί» στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας και να πει τη γνώμη της, πόσο μάλλον όταν κάτι δεν της άρεσε.

Το αιχμηρό σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έλαβαν ως γαμήλιο δώρο από την Αυτού Μεγαλειότητα το πολυτελές εξοχικό καταφύγιο, Anmer Hall στο κτήμα Sandringham. Η Kate Middleton ανέλαβε την ανακαίνιση του σπιτιού η οποία στοίχισε 1,5 εκατομμύρια λίρες και ολοκληρώθηκε το 2015.

Η συγγραφέας και royal expert, Sally Bedell Smith, η οποία έγραψε το βιβλίο «Elizabeth the Queen», είπε στο περιοδικό People: «Θυμάμαι όταν είχαν μόλις ολοκληρώσει την ανακαίνιση του Anmer Hall και κάλεσαν τη βασίλισσα για μεσημεριανό γεύμα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε μια ανοιχτή κουζίνα, με τη βασίλισσα να αποδοκιμάζει αυτή την επιλογή, αφού δεν είχε συνηθίσει να τρώει σε κουζίνα αλλά σε τραπεζαρία.

«Έχουν μία από αυτές τις μεγάλες κουζίνες με χώρους φαγητού. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι περνούν τον χρόνο τους στην κουζίνα», φέρεται να είπε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα δεν ήταν fan των μοντέρνων λεπτομερειών γι' αυτό και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη διακόσμηση στο εσωτερικό της κατοικίας.

H Charlotte είναι το πλουσιότερο παιδί της βασιλικής οικογενείας

Η πριγκίπισσα Charlotte μαγνητίζει τα φωτογραφικά φλας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση και θεωρείται ένα από τα πιο κομψά παιδιά των royal οικογενειών. Μια μελέτη που αναφέρει τον εκτιμώμενο πλούτο των celebrity παιδιών κατατάσσει τη Charlotte πάνω από τα δύο αδέρφια της χάρη στο άψογο στυλ της, που έχει κληρονομήσει από τη μαμά, Kate Middleton.

https://www.instagram.com/p/CrtzRAJN9Ff/

Η έρευνα που διεξήχθη από την Electric Ride on Cars αναφέρει: «Η πριγκίπισσα Charlotte της Ουαλίας κατατάσσεται ως το πλουσιότερο παιδί στον κόσμο με καθαρή περιουσία 3,6 δισεκατομμυρίων λιρών (4,4 δισεκατομμύρια δολάρια).

«Αν και η καθαρή της περιουσία έχει μειωθεί κατά 12% από το 2021, εξακολουθεί να ξεπερνά τον μεγαλύτερο αδερφό της πρίγκιπα George, προφανώς λόγω του «φαινόμενου Kate Middleton». Οι ενδυματολογικές επιλογές της βασιλικής οικογενείας έχουν συχνά τεράστιο αντίκτυπο στις τάσεις της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Ctn8MqkNqRV/

Aν στο μέλλον ο πρίγκιπας William στεφθεί βασιλιάς, είναι πολύ πιθανό η Charlotte να ονομαστεί «The Princess Royal», ο σημερινός τίτλος της πριγκίπισσας Anne.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com