Η βασίλισσα Λετίτσια και οι πανύψηλες κόρες της κάνουν διακοπές με τρόπο που ζηλέψαμε

Η βασίλισσα Λετίτσια και οι πανύψηλες κόρες της κάνουν διακοπές με τρόπο που ζηλέψαμε
2023 Patrick van Katwijk

O βασιλιάς Φελπίπε και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας κάνουν διακοπές με τις κόρες τους Sofia και Leonor.

Η ξεκούραση και οι διακοπές ταιριάζουν πολύ στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Φελίπε και Λετίτσια πήραν τις κόρες τους και επισκέφτηκαν τους κήπους Los Jardines de la Alfabia στην Ισπανία και εννοείται χάρισαν και μερικές πόζες στους φωτογράφους.

Διακοπές για τους Royals της Ισπανίας

Η Letizia εμφανώς μαυρισμένη ξεχώρισε με το φούξια φόρεμά της από τον Adolfo Domínguez, το οποίο συνδύασε με εσπαντρίγιες. Η 50χρονη και ο 55χρονος σύζυγός της επισκέπτονται κάθε χρόνο την Palma στη Majorca και φέτος φάνηκε πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει και οι κόρες του ζευγαριού, η 17χρονη Leonor και η 16χρονη Sofia.

Η Leonor θα γίνει 18 ετών τον Οκτώβριο, πράγμα που σημαίνει πως θα ξεκινήσει την εκπαίδευση διάρκειας τριών ετών στην Ακαδημία Στρατού στα τέλη του καλοκαιριού. Η πριγκίπισσα ολοκλήρωσε ήδη τις σπουδές της στο UWC Atlantic Κολέγιο μετά από δύο χρόνια και η μικρότερη αδερφή της Sofia θα ακολουθήσει τα βήματα Της Leonor και θα φοιτήσει στο ίδιο κολέγιο.

Spanish Royals Summer Photocall In Palma de Mallorca
SOLLER, SPAIN - JULY 31: (L-R) Queen Letizia of Spain, King Felipe of Spain, Princess Leonor of Spain and Princess Sofia of Spain visit Los Jardines de la Alfabia gardens in Bunyola on July 31, 2023 in Soller, Spain. (Photo by Patrick van Katwijk/WireImage)2023 Patrick van Katwijk

Η πριγκίπισσα Leonor έβαλε ενα ρομαντικό πράσινο φόρεμα με κουμπάκια και λευκές εσπαντρίγιες που έδεναν στον αστράγαλο, ενώ η πριγκίπισσα Σοφία έβαλε ένα mini φόρεμα, που με τα υπέροχα πολύχρωμα prints του έμοιαζε με καφτάνι.Οι εσπαντρίγιες φαίνεται ότι είναι must για τις Ισπανίδες royalties αφού και οι δύο κόρες της βασίλισσας Letizia τις επέλεξαν για τα casual chic σύνολά τους.

Ο Φελίπε ανέβηκε στον θρόνο τον Ιούνιο του 2014, μετά την παραίτηση του πατέρα του Juan Carlos και με ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο να στοιχειώνει την οικογένεια. Ο Φελίπε είχε παντρευτεί την παρουσιάστρια ειδήσεων Letizia Ortiz στις 22 Μαΐου 2014 και έγιναν γονείς το 2005 και έπειτα το 2007.

Το μυστικό της Λετίτσια:

Μπορεί οι κόρες της να την έχουν ξεπεράσει πια στο ύψος, όμως η βασίλισσα δεν έχει υπάρξει έγκυος μόνο δύο φορές. Το 2013, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Adios Princesa» από τον ξάδερφο της βασίλισσας και στο οποίο αναφέρεται ότι η Letizia έμεινε έγκυος από τον David Tejera, έναν δημοσιογράφο με τον οποίο είχε σχέση εκείνη την εποχή και προχώρησε σε έμβλωση.

Ο ξάδελφος ισχυρίζεται ότι η άμβλωση έλαβε χώρα στις αρχές του 2000 και όταν η Letizia έγινε ζευγάρι με τον Felipe έσπευσε να καταστρέψει όλα τα έγγραφα που αφορούσαν στη διαδικασία.