Μία από τις μεγαλύτερες θυσίες που έκανε η Meghan Markle για τον Harry είχε να κάνει με το φαγητό

Μία από τις μεγαλύτερες θυσίες που έκανε η Meghan Markle για τον Harry είχε να κάνει με το φαγητό
FILE - Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex leave after a service of thanksgiving for the reign of Queen Elizabeth II at St Paul's Cathedral in London, Friday, June 3, 2022. King Charles III will hope to keep a lid on those tensions when his royally blended family joins as many as 2,800 guests for the new king’s coronation on May 6 at Westminster Abbey. All except Meghan, the Duchess of Sussex, who won’t be attending. (AP Photo/Matt Dunham, Pool, File) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν θα το έκαναν αυτό. 

Όταν η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry και έγινε και επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ζει σύμφωνα με τους κανόνες τους. Αυτοί οι ήδη πολύ αυστηροί κανόνες, γίνονται ακόμη πιο δύσκολα εφαρμόσιμοι αν λάβουμε υπόψιν ότι περιελάμβαναν και την εγκατάλειψη του αγαπημένου της φαγητού.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην ηθοποιός της σειράς Suits, και νυν δούκισσα του Sussex, έπρεπε να ακολουθήσει μερικούς πολύ περιοριστικούς διατροφικούς κανόνες μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018. Αυτό φυσικά ίσχυε για όσο το ζευγάρι εξακολουθούσε να ζει στο παλάτι και να εργάζεται ως βασιλικό, πριν δηλαδή εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο για τις Η.Π.Α.

Η έξοδος της Meghan Markle με τις φίλες της φανέρωσε την επιστροφή της στο Instagram

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο βασιλικός μπάτλερ Grant Harrold, η βασιλική οικογένεια δεν τρώει θαλασσινά από φόβο μήπως πάθει τροφική δηλητηρίαση. Μάλιστα, δήλωσε στην Express: «Είναι μια πολύ λογική κίνηση να εγκαταλείψουμε την κατανάλωση θαλασσινών όταν βρισκόμαστε σε δημόσια καθήκοντα. Δεν θέλουμε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να έχει σοβαρή αντίδραση σε τροφική δηλητηρίαση, ειδικά αν βρίσκεται σε περιοδεία στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Meghan απογοητεύτηκε από αυτόν τον περιορισμό στη διατροφή της, καθώς στο παρελθόν έχει μιλήσει για την αγάπη της για τα θαλασσινά. Η δούκισσα του Sussex και μητέρα δύο παιδιών, των Archie και Lilibet, δήλωσε στο περιοδικό The New Potato ότι η «ιδανική ημέρα διατροφής» της θα περιλάμβανε πολλά θαλασσινά. Η ίδια είπε: «Η ιδανική μου διατροφικά ημέρα θα περιελάμβανε πολλές θαλασσινές τροφές. Ένα χαλαρό δείπνο με θαλασσινά και ζυμαρικά, και ένα negroni για το κλείσιμο της βραδιάς».

Η Μeghan Markle είναι και αυτή «Swiftie» και παρακολούθησε τη συναυλία της Taylor Swift στο LA

Ωστόσο, τα θαλασσινά δεν είναι στον μοναδικό περιορισμό, καθώς απαγορεύονται και άλλα πολυτελή πιάτα. Ο κ. Harrold προσέθεσε: «Εκτός από τα οστρακοειδή, θα ήταν επίσης αρκετά σκόπιμο να αποφεύγονται τρόφιμα όπως το φουά γκρα». Ο Andrew Farquharson, Deputy Master στο Clarence House, δήλωσε επίσης στην Telegraph: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εφαρμόζει την τακτική σύμφωνα με την οποία οι σεφ του δεν πρέπει να αγοράζουν φουαγκρά».

Αυτό πιστεύεται ότι οφείλεται σε ανησυχίες για την καλή διαβίωση των ζώων και όχι σε διατροφικό περιορισμό. Άλλοι κανόνες που έπρεπε επίσης να ακολουθήσει η Meghan είναι ότι δεν επιτρέπεται να ψηφίζει, δεν επιτρέπεται να βγάζει selfies, δεν δίνει αυτόγραφα και πρέπει να ταξιδεύει πάντα με μια μαύρη στολή σε περίπτωση που πεθάνει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Να θυμίσουμε ότι ο Harry και η Meghan παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως εργαζόμενοι βασιλείς το 2020. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο, μετακομίζοντας πρώτα στον Καναδά πριν εγκατασταθεί στο Montecito της Καλιφόρνιας με τον γιο τους, τον πρίγκιπα Archie. Ο δούκας και η δούκισσα έχουν πλέον καλωσορίσει και την κόρη τους, την πριγκίπισσα Lilibet.

Βρήκαμε το φόρεμα μαρινιέρα της Meghan Markle και είναι από το πιο cool brand που θέλεις να μάθεις