Η έξοδος της Meghan Markle με τις φίλες της φανέρωσε την επιστροφή της στο Instagram

Η έξοδος της Meghan Markle με τις φίλες της φανέρωσε την επιστροφή της στο Instagram
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

H Meghan Markle συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα όσο ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται στην Ιαπωνία. Το ιδιαίτερο μενταγιόν και η επιστροφή της Meghan στο Instagram.

H Meghan Markle συνεχίζει ανενόχλητη τις δραστηριότητές της στην California όσο ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry ολοκληρώνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Ιαπωνία.

Η τέως δούκισσα του Sussex έχει βρει πλήρως τους ρυθμούς της μετά την αποχώρηση από το παλάτι και πριν λίγα 24ωρα γευμάτισε με αγαπημένες της φίλες, μετά από καιρό.

H Meghan Markle

Η 42χρονη συναντήθηκε με την hair colorist, Kadi Lee και την ποιήτρια Cleo Wade και η χαρά τους αποτυπώθηκε σε μια selfie φωτογραφία.

«Καθυστερημένοι γενέθλιοι εορτασμοί», έγραψε η Lee στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε σε Instagram-story.

Meghan_files.webp

H hair colorist και στενή φίλη της Meghan ανέφερε ότι έλειπε από την παρέα τους ο hairstylist, Serge Normant. Το γεύμα θα μπορούσε να είναι ένας mini εορτασμός για τα γενέθλια της τέως δούκισσας του Sussex η οποία έγινε 42 ετών στις 4 Αυγούστου.

Η Μeghan Markle είναι και αυτή «Swiftie» και παρακολούθησε τη συναυλία της Taylor Swift στο LA

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί ίσως πρόσεξαν πως στη φωτογραφία διακρίνεται το μενταγιόν που φοράει η Meghan Markle με την υπογραφή γνωστού brand κοσμημάτων. Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο κολιέ από την ανάγκη της να έχει χαραγμένα και τα δύο ονόματα των παιδιών της ωστόσο άγνωστο παραμένει αν η Meghan επέλεξε να κάνει το ίδιο στο δικό της μενταγιόν χαράζοντας δηλαδή τα ονόματα του Archie και της Lili.

Η Μeghan επέστρεψε στο Instagram;

Oι royal fans έσπευσαν να παρατηρήσουν πως ο λογαριασμός της φίλης της Meghan, @HighbrowHippie ακολουθεί ένα προφίλ με το όνομα meghan, το οποίο για την ώρα δεν έχει κάποια ανάρτηση , ούτε ακολουθεί κάποιον χρήστη.

366378522_201818859324252_2508341905198009949_n.jpg

Αρκετοί εικάζουν πως η Markle επέστρεψε αθόρυβα στην πλατφόρμα και δεν θέλει να δώσει ακόμη αποδείξεις για την ταυτότητά της. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε κάποια κίνησή της στο άμεσο μέλλον.

Πηγή κεντρικής: apimages.com