O Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και η Poppy Delevingne αποδεικνύουν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

O Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και η Poppy Delevingne αποδεικνύουν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

Ο 24χρονος και η 36χρονη είναι full in love και δείχνουν να αδιαφορούν για τα κακόβουλα σχόλια.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου. Ο Τino όπως τον αποκαλούν οι στενοί του φίλοι θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τα διεθνή media ο 24χρονος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε σχέση με την 36χρονη Poppy Delevingne. Παρά τα 12 χρόνια διαφοράς τους, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή της Cara Delevingne ζουν ένα παθιασμένο έρωτα και δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κωνσταντίνος και Poppy είναι το νέο royal ζευγάρι

Πριν λίγες ώρες ο αρθρογράφος της The Mail, Richard Eden ήταν μοιράστηκε στο Twitter παπαρατσικές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Γλύξμπουργκ και η Delevingne εθεάθησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στη μέση ενός βιβλιοπωλείου, ενώ όπως επεσήμανε αυτόπτης μάρτυρας δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί. Ο 24χρονος και η αγαπημένη του περπατούσαν χεράκι-χεράκι και έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι.

Δημοσιεύματα της The Mail και της The Daily Mail αναφέρουν πως ο Γλύξμπουργκ και η Delevingne «απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό».

1676902930098-583655017-olympia.jpg

Η 36χρονη έχει πολύ καλές σχέσεις με τα αδέρφια του αγαπημένου της αφού πρόσφατα σχολίασε μια καρδιά σε φωτογραφία της Ολυμπίας Γλύξμπουργκ.

https://www.instagram.com/p/CAkucwiJdJj

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι κομψές εμφανίσεις και η συγκίνηση της οικογένειας

H Poppy Delevingne είναι μία από τις τρεις κόρες του Charles Hamar Delevingne και της Pandora Anne Delevingne. Είναι η μεγαλύτερη αδερφή τoυ διάσημου μοντέλου, Cara Delevingne και ζει στο δυτικό Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/ClYxjB4IPOz

Η Poppy Delevingne παραμένει για την ώρα παντρεμένη με τον επιχειρηματία James Cook. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Αγγλία και μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τον χωρισμό τους.

Πηγή κεντρικής: alexiosgreece