Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο παλάτι όμως τον «μπλοκάρει» η Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο παλάτι όμως τον «μπλοκάρει» η Meghan Markle
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ο πρίγκιπας Harry ζήτησε να μείνει στο Winsdor όμως ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να επιλέξει πολυτελές ξενοδοχείο για το ολιγοήμερο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τεταμένες παραμένουν μέχρι και σήμερα οι σχέσεις του πρίγκιπα Harry με τη βασιλική οικογένεια ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έκανε κάποια κίνηση συμφιλίωσης.

Από την ημέρα που o Κάρολος στέφθηκε βασιλιάς αποφεύγει τις αναφορές στον μικρότερο γιο του αποσιωπώντας την απόφασή του να ζήσει στην Αμερική. Αξιοσημείωτο είναι πως ο πρίγκιπας Harry έχει ακόμη τον ρόλο του συμβούλου του κράτους, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον βασιλιά Κάρολο αν λείπει στο εξωτερικό ή σε περίπτωση ασθένειας.

Σύμφωνα με τον νόμο, οι σύμβουλοι του κράτους (στους οποίους περιλαμβάνονται η Πριγκίπισσα Άννα και ο Πρίγκιπας Εδουάρδος) πρέπει να έχουν σπίτι στη Βρετανία ωστόσο ο Harry δεν έχει καμία στέγη στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την εκδίωξή του από το Frogmore Cottage.

Το «όχι» του παλατιού στον πρίγκιπα Harry

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η είδηση που αναφέρει πως ο Κάρολος αρνήθηκε στον γιο του να μείνει στο Κάστρο του Winsdor πριν από λίγες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στο Λονδίνο από τις ΗΠΑ αποκλειστικά για τα βραβεία WellChild και ρώτησε αν μπορούσε να μείνει στο Winsdor ωστόσο ο βασιλιάς βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο Balmoral για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου της βασίλισσας.

Το αίτημά του Harry απορρίφθηκε και μάλιστα το Παλάτι του τόνισε ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να κάνει αίτημα εκ των προτέρων, αν θελήσει είτε να μείνει σε κάποια βασιλική κατοικία, είτε να επισκεφτεί τον βασιλιά Κάρολο όσο βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Harry έμεινε τελικά σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Η αντίδραση της Meghan Markle

Η Μeghan Markle φέρεται να εναντιώνεται στην επιθυμία του συζύγου της να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά μετά την απόρριψη του αιτήματος του Harry. Φήμες κάνουν λόγο για προσπάθεια του Harry να επανασυνδεθεί με τις ρίζες του ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε καθόλου στην τέως Δούκισσα του Sussex.

Πηγή ανέφερε στους Sunday Times: «Το να μην έχεις πουθενά να μείνεις δεν είναι πολύ χρήσιμο. Υπάρχουν φίλοι και ξενοδοχεία, αλλά ξέρω ότι θα ήθελαν να έχουν κάπου να πάνε. Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει εδώ όσον αφορά τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και θα υπάρξουν ευκαιρίες στο μέλλον».

Η Meghan Markle έχασε μια ακόμα διαμάχη και ο πρίγκιπας Harry έφαγε πόρτα από το κάστρο του Windsor

Τα ξένα δημοσιεύματα τονίζουν συχνά πως ο πρίγκιπας William δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον μικρότερο αδελφό του ή τουλάχιστον δεν είναι έτοιμος ακόμη. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να έχει άλλη γνώμη και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να συμφιλιώσει τα αδέρφια. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Kate Middleton τηλεφωνεί στο Harry αργά το βράδυ, ως ένδειξη καλοσύνης, ευγένειας και συμφιλίωσης.

«H Kate επικοινωνεί με τον Harry προσπαθώντας να του φτιάξει το κέφι και να τον πείσει να μην ανησυχεί υπερβολικά για τις προσωρινές αναποδιές. Η σχέση τους παρέμεινε ακέραια, και το ότι εκείνη εξακολουθεί να τον στηρίζει, ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, σημαίνει πολλά για εκείνον. Η Κate λυπάται πολύ για εκείνον. Της είναι πολύ δύσκολο να τον βλέπει να τα περνάει όλα αυτά, και την αγγίζει συναισθηματικά», είχε αναφέρει πρόσφατα πηγή στο The New York Post.

Η Μeghan έχει κρυφό λογαριασμό στο Instagram;

Πριν λίγο καιρό οι royal fans έσπευσαν να επισημάνουν πως ο λογαριασμός της φίλης της Meghan, @HighbrowHippie ακολουθεί ένα προφίλ με το όνομα χρήστη meghan, το οποίο για την ώρα δεν έχει κάποια ανάρτηση , ούτε ακολουθεί κάποιον χρήστη.

meghan1.webp

Πηγή κεντρικής: apimages.com