Η Meghan Markle έχασε μια ακόμα διαμάχη και ο πρίγκιπας Harry έφαγε πόρτα από το κάστρο του Windsor

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle έχασε μια ακόμα διαμάχη και ο πρίγκιπας Harry έφαγε πόρτα από το κάστρο του Windsor

Η μία ήττα μετά την άλλη για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

Δεκαεπτά ολόκληρους μήνες κράτησε η δικαστική διαμάχη της Meghan Markle για την κατοχώρηση του τίτλου Αρχέτυπα. Η 41χρονη ήθελε να κταοχυρώσει τον τίτλο για το Podcast που έκανε στο Spotify και τελικά έφτασε να χάσει τη δικαστική διαμάχη η οποία κράτησε παραπάνω από όσο κράτησε το ίδιο το Podcast.

Ακόμα μια δικαστική ήττα για τη Meghan Markle

Το Archetypes, το οποίο κυνήγησε τόαο πολύ για να κατοχυρώσει η Markle τελικά δεν θα γίνει δικό της, μιας και η υπάρχουσα εταιρία με το ίδιο όνομα στις ΗΠΑ κέρδισε την υπόθεση. Το Podcast της Meghan ολοκληρώθηκε πριν τρεις μήνες μιας και η σύμβαση της δούκισσας με το Spotify δεν ανανεώθηκε και το πρόμο για το podcast αυτό είχε ξεκινήσει ήδη λίγο μετά την παραίτηση των Sussexes από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

H μόνη συμφωνία του πρίγκιπα και της Markle που παραμένει αυτή τη στιγμή σε ισχύ είναι εκείνη με το Netflix ύψους 50 εκατομμυρίων, που μέχρι στιγμής μας έχει χαρίσει το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan.

Πέρα από την απογοήτευση της Markle, αυτή την εβδομάδα είχαμε και την ντροπή του Harry, ο οποίος έφαγε κυριολεκτικά πόρτα από το Παλάτι όταν ζήτησε να μείνει στο κάστρο του Windsor.

Έφαγε πόρτα ο Harry

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ο δούκας έλαβε την απόρριψη του Παλατιού το οποίο τον ενημέρωσε πως ζήτησε δωμάτιο αρκετά καθυστερημένα. Οπότε, στην ουσία, ο Harry είναι άστεγος στην πατρίδα του ειδικά αν δεν φορντίσει να ζητήσει κατάλυμα νωρίς.

Στην επέτειο θανάτου της γιαγιάς του, ο Harry επισκέφτηκε τη Μεγάλη Βρετανία και τα WellChild Awards για την ετήσια εκδήλωσή τους. Ο δούκας ζήτησε να δει τον πατέρα του αλλά εκείνος βρισκόταν στο κάστρο του Balmoral και παρότι ο Κάρολος τον προσκάλεσε στη Σκωτία, ο Harry δεν προλάβαινε να φτάσει εκεί αλλά ζήτησε να μείνει στο Windsor έστω για ένα βράδυ.

Το Παλάτι απάντησε αρνητικά και ο Harry έμεινε σε ξενοδοχείο ενώ ο πρίγκιπας αναγκάστηκε να βγάλει και τα τελευταία δικά του πράγματα από το Frogmore Cottage τον περασμένο Μάρτιο μετά από απαίτηση του Παλατιού. Παρά το δράμα με το ξενοδοχείο, ο Harry πήγε στο χώρο που έχει ταφεί η γαιγιά του και οι παπαράτσι τον εντόπισαν σε ιδιωτική επίσκεψη έξω από το παρεκκλησι του St George στο Windsor.

O αδικαιολόγητος εκνευρισμός της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry έγινε πρώτο θέμα ξανά