Γιατί η βασιλική οικογένεια αγνόησε εντελώς τα 39α γενέθλια του πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί η βασιλική οικογένεια αγνόησε εντελώς τα 39α γενέθλια του πρίγκιπα Harry

Ο μικρός κοκκινομάλλης γιος της Diana, μεγάλωσε, γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του αλλά στα social media της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δεν «έπαιξε» ούτε στόρι για 

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Harry έγινε 39 ετών και γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή στιγμή του στη Γερμανία, στα Invictus Games, έχοντας στο πλευρό του την Meghan Markle.

H ομιλία του Harry στο κλείσιμο των αγώνων και ειδικά η αναφορά του στη στρατιωτική στολή, θεωρήθηκε από πολλούς ως μια ακόμα σπόντα προς την οικογένειά του, που πριν έναν χρόνο, στην κηδεία της γιαγιάς του Ελισάβετ, δεν του επέτρεψαν να φορέσει τη στολή του, με την οποία υπηρέτησε δύο θητείες στο Αφγανιστάν.

«Πριν από μια εβδομάδα στάθηκα εδώ και σας είπα για τη σημασία του να μπορείτε να φοράτε ξανά τη σημαία του έθνους σας. Τόσοι πολλοί από εσάς μου είπατε ότι σας πόνεσε αυτό. Για πολλούς από εσάς η στολή που φοράτε αυτές τις ημέρες, θα σας δώσει μια νέα ιστορία να πείτε. Και για άλλους, μπορεί να δώσει στην παλιά σας στολή νέο νόημα.

Αλλά είμαι εδώ για να σας υπενθυμίσω ότι μετά από όλα αυτά, δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε μια στολή, ούτε να αισθάνεστε χαμένοι χωρίς αυτή.

Γιατί όλα όσα χρειάζεστε είναι ήδη μέσα σας», είπε ο Harry μεταξύ άλλων ενώ η Meghan που έφτασε μόνο για την τελετή λήξης των αγώνων, καμάρωνε κάθε λέξη του αγαπημένου της.

Αυτή ήταν η 6η διοργάνωση των Invictus Games και πραγματοποιήθηκε στο Düsseldorf ενώ παρά το γεγονός πως οι αγώνες για τους βετεράνους δημιουργήθηκαν από τον Harry όσο ακόμα ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, το Παλάτι έχει πάψει πλέον να στηρίζει το έργο των αγώνων αυτών.

Γενέθλια με μπύρες για τον Harry

https://www.instagram.com/p/CxLs2aJtAt8/

Και μπορεί ο Harry να γιόρτασε τα γενέθλιά του σε μια παμπ μαζί με την αγαπημένη του Meghan, ούτε ένα ποστ, ούτε ένα στόρι δεν αφιερώθηκε στον πρίγκιπα από τους royals.

Ο πρίγκιπας δεν φιλοξενήθηκε στα social media του Παλατιού, κάτι που συνέβαινε κάθε χρόνο μέχρι πέρσι, γιατί μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, ο Κάρολος ως βασιλιάς αποφάσισε να γίνεται μνεία γενεθλίων μόνο για τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Μια ακόμα γενέθλια παράδοση που άλλαξε τα τελευταία χρόνια στο Παλάτι, αφορά τις καμπάνες στο Αββαείο του Westminster, οι οποίες χτυπούσαν κάθε χρόνο στα γενέθλια σημαντικών μελών της οικογένειας, παράδοση που σταμάτησε το 2020.

Ο Harry πάντως, είχε την τύχη να ακούσει το τραγούδι γενεθλίων από το κοινό στους αγώνες Invictus ενώ και τα επίσημα social κανάλια των Invictus, ευχήθηκαν στον δημιουργό τους.

Η Meghan εξομολογήθηκε ότι ο Harry ήταν αισιόδοξος ακόμα και με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ