Ηθοποιός του Suits διέγραψε της φωτό της Meghan Markle που είχε αναρτήσει και αυτός είναι ο λόγος

Ηθοποιός του Suits διέγραψε της φωτό της Meghan Markle που είχε αναρτήσει και αυτός είναι ο λόγος

Ο Patrick J. Adams δημοσίευσε φωτογραφίες της Meghan Markle από τα γυρίσματα του Suits αλλά τις διέγραψε και ζήτησε συγγνώμη.

Ο συμπρωταγωνιστής της Meghan Markle στην πετυχημένη σειρά Suits, Patrick J. Adams, ζήτησε συγγνώμη που δημοσίευσε φωτογραφίες της δούκισσας του Sussex, οι οποίες ποτέ δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Patrick J. Adams αφού πρώτα διέγραψε όλες τις φωτογραφίες, στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι αυτές οι εικόνες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων δεν έπρεπε ποτέ να δημοσιευτούν, αφού «αποπροσανατολίζουν» από την απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

382554165_1304301443533879_1882085143818513111_n.jpg

Πηγή: Instagram Patrick J. Adams

Οι φωτογραφίες της Meghan που δημοσίευσε ο Patrick J. Adams στο Instagram

Το δικαστικό δράμα που προβλήθηκε από το 2011 έως το 2017 επανήλθε στο προσκήνιο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ο Adams δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της Meghan από τα backstage, τις οποίες, όμως, μυστηριωδώς διέγραψε αφού η εικόνα της Meghan ξαπλωμένη στο πάτωμα διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Μέγκαν, η οποία υποδύθηκε τη βοηθό του δικηγόρου Ρέιτσελ Ζέιν, φαίνεται ξυπόλυτη και ξαπλωμένη στο πάτωμα με τα πόδια της να ακουμπούν σε ένα ντουλάπι. Η πρώην ηθοποιός φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και μία καφέ φούστα.

Πηγή: Instagram Patrick J. Adams

Στην ίδια φωτογραφία, η Sarah Gray Rafferty, που πρωταγωνίστησε ως Donna Polson στη σειρά, καθόταν σε έναν καναπέ και κρατούσε ένα τηλέφωνο καθώς κοιτούσε την κάμερα.

Η συγγνώμη του Patrick J. Adams και η αναφορά του στο SAG-AFTRA

Τελικά, ο 42χρονος ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που διέγραψε τις φωτογραφίες ήταν η απεργία του σωματείου ηθοποιών SAG-AFTRA. Μάλιστα, απολογήθηκε με ένα story στο Instagram γράφοντας:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, άφησα ανόητα και απερίσκεπτα ένα ταξίδι στις αναμνήσεις του Suits να με αποσπάσει από τον πραγματικό και συνεχή αγώνα που δίνει ο καθένας στην @sagaftra στην προσπάθεια του να κερδίσουν τα μέλη μας ρεαλιστικές αποζημιώσεις και προστασία που αρμόζει στον 21ο αιώνα».

«'Ήταν μια απερισκεψία για την οποία ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ανυπομονώ να συνεχίσω τον αγώνα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες», πρόσθεσε, βάζοντας και το hashtag '#sagaftrastrong.

384151415_264726766188820_1702090873359802262_n.jpg