Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν απόδραση σε μυστικό παράδεισο της Πορτογαλίας

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν απόδραση σε μυστικό παράδεισο της Πορτογαλίας
Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved

Ο πρίγκιπας και η δούκισσα της καρδιάς του έκαναν μυστική απόδραση για δύο, σε μαγικό προορισμό.

Τι κι αν δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Λονδίνο και στο Παλάτι, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται πως ξέκλεψαν λίγο χρόνο για τους δυο τους, μετά τα Invictus Games και βρέθηκαν μυστικά σε έναν ακόμα πιο μυστικό παράδεισο στην Πορτογαλία.

Ταξίδι για δύο στην Πορτογαλία

Πηγή κοντά στους Sussexes ανέφερε στην Telegraph πως το ζευγάρι βρέθηκε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη Melides που είναι ένας παράδεισος τέχνης.

Αυτό που δεν ξέρουμε με σιγουριά αλλά το υποθέτουμε, είναι πως στην τριήμερη αυτή απόδραση, ο Harry συναντήθηκε και με την ξαδέρφη του Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, μιας και το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις Μελίδες και το Λονδίνο μιας και ο Jack εκεί κάνει μάρκετινγκ και πωλήσεις.

Έτσι κι αλλιώς, ο Jack και η Ευγενία έζησαν από κοντά τη σχέση των Sussexes από το ξεκίνημά της, όπως ο Harry είχε περιγράψει στο βιβλίο του Spare, η Ευγενία έμεινε στο Frogmore Cottage μετά την αποχώρηση των Sussexes και φιλοξένησε πολλές φορές τον ξάδερφό της εκεί, όσο έμεινε στο Frogmore ενώ ο Jack επισκέφτηκε με την Ευγενία τον Harry και τη Meghan και στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

https://www.instagram.com/p/CqEvSvdOsKK/

Η είδηση του μυστικού ταξιδιού

Πρώτο πάντως, αποκάλυψε την είδηση του μυστικού ταξιδιού του πορτογαλικό περιοδικό Nova Gente περιγράφοντας ως ρομαντική απόδραση το ταξίδι και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν είχαν μαζί τα δύο παιδιά τους όταν προσγειώθηκαν στο Alentejo που βρίσκεται πολύ κοντά στο Melides.

Το ζευγάρι έφυγε από την Πορτογαλία στις 20 Σεπτεμβρίου με ενδιάμεσο σταθμό το Heathrow κι από εκεί το Los Angeles ενώ η μεταφορά τους έγινε με λευκό βαν και με τους σωματοφύλακές τους.

APTOPIX Australia Britain Royals

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο παλάτι όμως τον «μπλοκάρει» η Meghan Markle