Ο πρίγκιπας William έχει ένα χαριτωμένο υποκοριστικό για την Kate Middleton αλλά εκείνη όχι και τόσο

Ο πρίγκιπας William έχει ένα χαριτωμένο υποκοριστικό για την Kate Middleton αλλά εκείνη όχι και τόσο
PA

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και Kate, έχουν υποκοριστικά ο ένας για τον άλλον, τα οποία χρησιμοποιούν όταν βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι παντρεμένοι 11 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων, όπως κάθε ζευγάρι, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με προβλήματα. Το πιο δημοφιλές «πρόβλημα» ακούει στο όνομα Rose Hanbury, ένα πρώην μοντέλο που φέρεται να έγινε η πέτρα του σκανδάλου και να δημιούργησε ρήξη ανάμεσα σε Kate και William, την περίοδο 2019-2021.

Η σχέση του William με την Rose Hanbury δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες όσα διέρρευσαν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ωστόσο, ακόμα κι αν πρόκειται για φήμες, μία τέτοιου είδους διαρροή είναι λογικό να επηρεάζει τη σχέση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του.

Και μπορεί η Daily Mail να ισχυρίστηκε, τον Ιούνιο του 2023, ότι η σχέση των δύο γυναικών έχει αποκατασταθεί, ωστόσο, αυτό δεν θα μπορούσε να περιορίσει το ενδεχόμενο το πριγκιπικό ζεύγος να έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά.

Πώς αποκαλεί ο πρίγκιπας William την Kate όταν θέλει να της μιλήσει τρυφερά;

Όπως φαίνεται, όμως, η συναισθηματική απομάκρυνση δεν αποτελεί στοιχείο που αφορά τη σχέση της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William, αφού οι δυο τους όταν κλείνουν οι πόρτες των ευθυνών, εκφράζουν τρυφερότητα ο ένας προς τον άλλον, χρησιμοποιώντας υποκοριστικά.

Τα υποκοριστικά, φυσικά, αποτελούν ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τη σχέση πολλών ζευγαριών και το γεγονός ότι το μελλοντικό βασιλικό ζεύγος χρησιμοποιεί και εκείνο, κάνει την βασιλική οικογένεια πιο προσιτή και αγαπητή -ίσως- στα μάτια των Βρετανών πολιτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Tom Quinn και το βιβλίο του με τίτλο «Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up», ο πρίγκιπας William αποκαλεί την σύζυγό του «Babykins», ένα υποκοριστικό που χρησιμοποιούν κυρίως στην Αμερική, το οποίο μοιάζει περισσότερο με το «μωράκι μου». Η Kate, από την άλλη πλευρά, αποκαλεί τον William, «μωρό μου» αλλά ορισμένες φορές και «καράφλα» (baldy).

Το 2016, στο Chelsea Flower Show ακούστηκε ξανά ότι οι δυο τους χρησιμοποιούσαν υποκοριστικά ο ένας για τον άλλον, όπως «αγαπημένε μου» ή «μωρό μου».

Η Kate Middleton πιο κουρασμένη από ποτέ: Οι ρυτίδες και η κόντρα για την ερωμένη του William