H Μαρία Ολυμπία κάνει οικογενειακές διακοπές αλά Barbie στις Σπέτσες

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Μαρία Ολυμπία κάνει οικογενειακές διακοπές αλά Barbie στις Σπέτσες

H Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ χαλαρώνει με αγαπημένα πρόσωπα στον Αργοσαρωνικό και δημοσιεύει τις πιο ανέμελες φωτογραφίες.

Στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες απολαμβάνουν εδώ και λίγα 24ωρα τις διακοπές τους οι Γλύξμπουργκ και συγκεκριμένα η Άννα-Μαρία, ο Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.

Η αγαπημένη οικογένεια λατρεύει την Ελλάδα και μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φημολογείται έντονα η μετακόμισή τους στην Αθήνα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι προτάσεις που έχει o Παύλος πληθαίνουν και ο ίδιος καλείται να αποφασίσει άμεσα σε ποιο ακίνητο θα εγκατασταθούν όταν επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.

Οι διακοπές των Γλύξμπουργκ στις Σπέτσες

Τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Μαρία-Ολυμπία μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα στο Instagram από τις βόλτες τους στο νησί. Μαζί τους βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος ο οποίος έχει έρθει έντονα στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες λόγω της σχέσης του με την Poppy Delevingne.

Πριν από μερικές ώρες ο 24χρονος δείπνησε μαζί με τη γιαγιά του και πόζαραν από κοινού στον φακό, με την Μαρί Σαντάλ να δημοσιεύει αργότερα την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CvXZBLFIFn9/

Η μητέρα της κοπέλας του Αχιλλέα, Natalie Massenet σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «Μου φαίνεται πως κάποιος θα έρθει στις Σπέτσες σύντομα».

Screenshot-2023-08-08-164547.png

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας είναι σε σχέση από το 2021 με την Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας του Net-a-Porter. Oι δύο νέοι αποφοίτησαν από το ίδιο πανεπιστήμιο και περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο, κάνοντας ταξίδια και διάφορες δραστηριότητες που τους ευχαριστούν.

https://www.instagram.com/p/CvfNzyouXDr/

H Mαρία Ολυμπία δείχνει να χαίρεται στο έπακρο τις διακοπές στις Σπέτσες και δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της bikini.

Το μεγάλο λάθος της Μαρίας Ολυμπίας μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και η αντίδραση των royals

Μέσα από τα Instagram-stories της Μαρίας Ολυμπίας είδαμε πως η αγαπημένη οικογένεια επισκέφθηκε θερινό σινεμά για να παρακολουθήσει τη νέα ταινία της «Barbie» η οποία έχει σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων παγκοσμίως.

1691503530572-167592469-MARIAOLYMPIA1.jpg

Στο άλλο στιγμιότυπο που πόσταρε η Μαρία Ολυμπία την βλέπουμε να χαλαρώνει σε μια ξαπλώστρα με το κατοικίδιό της.

1691505227014-544941118-mariaolympia2.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές των Γλύξμπουργκ στις Σπέτσες.

Πηγή κεντρικής: olympiagreece