Ο πρίγκιπας William απάντησε με ειλικρίνεια στην πιο αμήχανη ερώτηση για την περιουσία του

Ο πρίγκιπας William απάντησε με ειλικρίνεια στην πιο αμήχανη ερώτηση για την περιουσία του
PA

Ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε το The Hideaway Youth Project όπου δέχθηκε θερμή υποδοχή και μερικές απρόσμενες ερωτήσεις.

Αντιμέτωπος με μια απρόσμενη ερώτηση ήρθε πριν λίγα 24ωρα ο πρίγκιπας William, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο The Hideaway Youth Project που βρίσκεται στο Moss Side του Manchester.

Ο πρίγκιπας William ήρθε αντιμέτωπος με μια αμήχανη ερώτηση

Ο 41χρονος δέχθηκε ερωτήσεις από μέλη της λέσχης νέων και έδειξε να ξαφνιάζεται ιδιαίτερα όταν ένα 11χρονο αγόρι, ο Amir Hassan, τον ρώτησε πόσα χρήματα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό.

«Δεν ξέρω», ομολόγησε o πρίγκιπας William και χαμογέλασε αμήχανα. Οι ετήσιες εκθέσεις του δουκάτου της Κορνουάλης που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για την περιουσία του πρίγκιπα.

Ο William σηματοδότησε την έναρξη του Royal Foundation Community Impact Project που υποστηρίζεται από τον δήμαρχο του Greater Manchester Andy Burnham με χρηματοδότηση 100.000 λιρών.

Λίγο αργότερα ο διάδοχος του θρόνου εθεάθη να αγκαλιάζει τη Barbara Reid, μητέρα της Jessie James, μιας έφηβης που πυροβολήθηκε το 2006 σε ένα πάρκο στο Moss Side. Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές με τον πρίγκιπα William να δέχεται δώρα και θερμή υποδοχή από τον κόσμο.

Για την περίσταση ο 41χρονος επέλεξε σκούρο μπλε σακάκι, γαλάζιο πουκάμισο, μπλε πουλόβερ και σκουρόχρωμο παντελόνι.

Η συνολική περιουσία της βασιλικής οικογενείας ξεπερνά κάθε φαντασία ενώ η ιδιοκτησία του πρίγκιπα William υπολογίζεται πως ανέρχεται στις 1,05 δισεκατομμύρια λίρες.

Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ο πρίγκιπας William κληρονόμησε την περιουσία του Δουκάτου της Κορνουάλης από τον βασιλιά Κάρολο με αποτέλεσμα να είναι σήμερα ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Βρετανία.

Η ιδιοκτησία του αγγίζει τις 1,2 δισεκατομμύρια λίρες σε 23 κομητείες και περιλαμβάνει: αγροκτήματα, οικιστικές αναπτύξεις, επτά κάστρα, δασικές εκτάσεις, ακτές και εμπορικά ακίνητα.

Η επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα φανέρωσε την αγάπη του για την Kate Middleton

Μεταξύ άλλων ο 41χρονος έχει στην κατοχή του το γήπεδο κρίκετ Oval του Λονδίνου, το Highgrove, την πόλη Poundbury του Dorset και το κάστρο Tintagel στην Κορνουάλη.

Πηγή κεντρικής: apimages.com