Charlene και Αλβέρτος έκαναν νέες κοινές εμφανίσεις και έβαλαν οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Charlene και Αλβέρτος έκαναν νέες κοινές εμφανίσεις και έβαλαν οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού

Η Charlene και ο Αλβέρτος του Μονακό διανύουν περίοδο εξωστρέφειας και πραγματοποίησαν κοινές εμφανίσεις. Τα κομψά looks της πριγκίπισσας.

Μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο γήπεδο και στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου, η πριγκίπισσα Charlene έδωσε το παρών σε μια ακόμα σημαντική εκδήλωση.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς πριν λίγα 24ωρα συμμετείχαν στην ετήσια γιορτή διανομής Χριστουγεννιάτικων δώρων του Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Monte Carlo.

Η νέα κοινή εμφάνιση Αλβέρτου-Charlene

Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση είναι μια από τις σημαντικότερες που διοργανώνει ο Ερυθρός Σταυρός ενόψει των εορτών, με τη βασιλική οικογένεια να προσφέρει δώρα σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Για την περίσταση η 45χρονη επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με σκουρόχρωμο παλτό και διακριτικά κοσμήματα. Charlene και Αλβέρτος φωτογραφήθηκαν μαζί στο φακό και απέδειξαν ότι παραμένουν ενωμένοι, βάζοντας τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στο γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CztUWb8vp2J/

Η εμφάνιση Charlene- Αλβέρτου στο γήπεδο έκανε όλους να μιλούν για την αλλαγή της πριγκίπισσας

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (15/11) οι δυο τους παρευρέθηκαν στην επίσημη τελετή της επαναλειτουργίας των δύο κανονιών χαιρετισμού του Παλατιού. Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό έδειχνε αρκετά ευδιάθετο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και η Charlene εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CzrduUNoRIG/

Φορώντας μαύρο, maxi φόρεμα, γάντια, μπότες και ιβουάρ παλτό, η 45χρονη μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας και έκανε τους πάντες να μιλούν για το αψεγάδιαστο στυλ της.

Η φημολογία για την κρίση στο γάμο του ζευγαριού έγινε ολοένα και πιο έντονη το φετινό καλοκαίρι όταν η πριγκίπισσα Charlene διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια υποστήριξε πως αυτή η απόφαση στόχευε στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών της.

Από το 2011 που παντρεύτηκε τον Αλβέρτο, η Charlene έχει βρεθεί αμέτρητες φορές στο στόχαστρο του Τύπου. Η «θλιμμένη πριγκίπισσα» διαψεύδει διαρκώς τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή να περνά σοβαρή κρίση στο γάμο της.

Πηγή κεντρικής: palaisprincierdemonaco