William vs Harry: Στη χειρότερη φάση της σχέσης του οι γιοι της Diana - Το sms έμεινε στο διαβάστηκε

Πατούλια Κατερίνα
William vs Harry: Στη χειρότερη φάση της σχέσης του οι γιοι της Diana - Το sms έμεινε στο διαβάστηκε

Ένα νέο βιβλίο, από τον royal δημοσιογράφο Omid Scobie, «καίει» ξανά το Παλάτι. To « Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival» είναι το δεύτερο βιβλίο του πάλαι ποτέ κολλητού της Markle.

To νέο βιβλίο εξερευνά το μέλλον της μοναρχίας στη Βρετανία και τον αγώνα των royals να κάνουν τον θεσμό του στέμματος να επιβιώσει.

Σύμφωνα με τον Omid, η σχέση του William με τον Harry είναι από πέρσι, στην χειρότερη δυνατή φάση της. Σύμφωνα με τον φίλο της Markle και συγγραφέα του βιβλίου Finding Freedom, ο William έχει φτάσει να αγνοεί εντελώς τα μηνύματα του μικρότερου Harry. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ο Harry έστειλε μήνυμα στον αδερφό του κι εκείνος δεν του απάντησε ποτέ.

Το νέο βιβλίο του κολλητού της Meghan Markle αποκάλυψε την εντολή να μοιάζουν στην Diana

Πώς είναι οι σχέσεις του William και του Harry αυτή τη στιγμή;

Μέλος της οικογένειας αποκάλυψε στον Scobie πως ο William δεν απάντησε ποτέ στο μήνυμα εκείνο για να προλάβει ο Harry να βρεθεί έγκαιρα στη Σκωτία ενώ το άτομο ανέφερε πως ο William δεν ήθελε καν να δει μπροστά του τον Harry.

Britain Prince Harry Monarchy

Aφού το μήνυμα έμεινε αδιάβαστο και σύμφωνα με το νέο βιβλίο, ο Harry αναγκάστηκε να ναυλώσει τσάρτερ το οποίο του κόστισε 30.000 λίρες, ενώ ο William πετούσε ήδη με τους θείους του Εδουάρδο και Σοφία για το Balmoral.

Mετά το περιστατικό αυτό, ο Harry κατάλαβε το μέγεθος του κακού που είχε συμβεί στη σχέση με τον αδερφό, το οπ0οίο σύμφωνα με το βιβλίο γνωρίζουν όλοι πως δεν έχει επιστροφή.

«Η Harry πληγώθηκε, η σχέση του με τη βασίλισσα ήταν τα πάντα για εκείνη, ήθελε να της το πει μια τελευταία φορά, θα μπορούσαν να τον περιμένουν αλλά κανείς δεν τον σεβάστηκε», φέρεται να λέει φίλος του πρίγκιπα.

O 39χρονος Harry και ο 41χρονος William έχουν απομακρυνθεί από το 2020 όταν επήλθε το Megxit. Από τότε, ο Harry έχει κατηγορήσει τον αδερφό του και στην αυτοβιογραφία του Spare ενώ η Kate κατηγορήθηκε από τους Sussexes και στο περσινό ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Την περασμένη εβδομάδα, η Sun ανέφερε πως ο William ήταν αρκετά χαρούμενος που δεν θα έχει στις γιορτές των Χριστουγέννων στο Sandringham τον Harry και τη Meghan.

«Ο μικρός Αrchie και η Lili θα έπρεπε να παίζουν με τα ξαδέρφια τους, να ανοίγουν δώρα, να γνωρίσουν κι αυτή τη μεγάλη οικογένεια, την οποία δεν έχουν μιας και ζουν μίλια μακριά, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ο William δεν λυπάται καθόλου κι ίσως βαθιά μέσα του αγαπά τον Harry, αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ της διχόνοιας που έχει ανοίξει», τόνισε η πηγή.

O δημοσιογράφος και φίλος της Meghan Markle αποκαλύπτει πώς ζει η δούκισσα σήμερα

Britain Tabloid Lawsuits Royals

Μιλώντας στο Queen to 2021, o Οmid είχε πει για τους Sussexes:

«Η χρονιά που πέρασε είχε δοκιμασίες όπως η πανδημία και το να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε αυτοπροσώπως για εκδηλώσεις βασιλικού ενδιαφέροντος και για να καλύψω τη δουλειά που κάνει η Meghan και ο Harry. Τους τελευταίους εννιά μήνες, το ζευγάρι, μακριά από τη Βασιλική Οικογένεια, έχει πετύχει τόσα πολλά και τα βλέπουμε να γίνονται πραγματικότητα. Οι Sussexes έχουν σίγουρα αποφασίσει να ζήσουν μια πιο ιδιωτική ζωή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εργάζονται σε επαφή με τα μίντια για να προωθήσουν τη φιλανθρωπική τους δράση.

https://www.instagram.com/p/Ckt6xs-trW2/

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και ιστορίες που δεν μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε στην τελική έκδοση του Finding Freedom. Το γιατί οι Sussexes απέλυσαν τη βραδινή νταντά του Archie είχε να κάνει με νομική απαγόρευση ενώ άλλες ιστορίες δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε πως ήταν αληθινές από τρίτες πηγές. Μπορεί να ήταν μια ανεπίσημη βιογραφία αλλά θέλαμε να τσεκάρουμε την αλήθεια με όσο το δυνατό πιο κοντινά άτομα στο περιβάλλον του ζευγαριού...

Όταν γίνεσαι βασιλικός δημοσιογράφος, έρχεται κοντά με τους royals, ακόμα και στις προσωπικές τους στιγμές όπως οι γάμοι, οι βαπτίσεις αλλά και οι δύσκολες στιγμές. Όταν έχεις την ίδια άποψη με τους υπόλοιπους όλα είναι καλά, αλλά όταν η άποψή σου είναι διαφορετική, προετοιμάσου για τρικυμία κόντρα στο Παλάτι και τους άλλους ρεπόρτερ», είχε τονίσει τότε.