Το νέο βιβλίο του κολλητού της Meghan Markle αποκάλυψε την εντολή να μοιάζουν στην Diana

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο βιβλίο του κολλητού της Meghan Markle αποκάλυψε την εντολή να μοιάζουν στην Diana

Τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle ενθυρρύνονταν από το Παλάτι να ντύνονται με τρόπο που θυμίζει την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana.

Στο νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Omid Scobie, το οποίο πήρε πρώτη στα χέρια της η Page Six, μαθαίνουμε πως οι σύζυγοι του William και του Harry αντίστοιχα είχαν την άνετη τακτικά να αντιγράφουν τα icon λουκς της Diana.

Ζητούμενο η ομοιότητα με τη Diana

Μετά το βιβλίο Finding Freedom, που εξερευνούσε την απόφαση των Sussexes να προχωρήσουν στην παραίτηση από τα καθήκοντά τους, στο Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival ο Omid εξηγεί πως η Kate και η Meghan όχι μόνο έπρεπε να θυμίζουν την Diana αλλά κάποιες φορές το να υιοθετούν looks που θυμίζουν την πριγκίπισσα, έγινε δύσκολη πια δουλεια.

Μιλώντας με έναν royal ειδικό, που δούλεψε τόσο με τον Harry όσο και με τον William, ο Scobie υποστήριξε πως οι υποφάσιεισ που παίρνονταν για το ντύσιμο της Meghan και της Kate, πάντα ήταν αντικείμενο συζήτησης και με τους δύο πρίγκιπες.

https://www.instagram.com/p/CO2ugqoB2Tx/

«Υπήρχε ένα πουσάρισμα από άλλα μέλη του Παλατιού; Φυσικά και ναι. Ήταν γνωστή σε όλους η τακτική να πηγαίνουμε πίσω στις εικόνες της Diana και να παίρνουμε ιδέες. Σε κάποιο σημείο όλο αυτό έμοιαζε με τρυφερή χειρονομία, ενώ άλλες φορές υπήρχε το συναίσθημα πως το ίδιο το σύστημα που έκανε τη ζωή της Diana μίζερη, το ίδιο ακριβώς ενορχήστρωνε το να την θυμόμαστε».

H Diana πέθανε στο τραγικό εκείνο τροχαίο δυστύχημα στο Πάρίσι τον Αύγουστο του 1997 και τα κοσμηματά της, έχουν μοιραστεί στα παιδιά της κι από εκεί στις συζύγους τους.

Πρόσφατα, η Meghan εθεάθη με το Cartier ρολόι της Diana, ενώ η Middleton έχει το μονόπετρο της Diana και τα σκουλαρίκια της από ζαφίρι.

https://www.instagram.com/p/C0FJY7Ltz0B/

Ο δημοσιογράφος στο βιβλίο του υποστηρίζει ακόμα πως Kate και Meghan έχουν μηδενική άμεση επικοινωνία κάτι που συνέβη και πριν το Megxit του 2020.

Πάντως, πηγή από το περιβάλλον του Harry υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας και η Markle δεν έχουν δώει καμία πληροφορία στον πάλαι ποτέ κολλητό της δούκισσας του Sussex.

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Meghan Markle και οι φήμες περί λήψης ozempic