Τι ακριβώς θέλει να μας πει το πορτρέτο των Wales και 10 ακόμα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας

Πατούλια Κατερίνα
Τι ακριβώς θέλει να μας πει το πορτρέτο των Wales και 10 ακόμα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας

Η αλλαγή στα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας και οι πιο ωραίες πόζες των royals.

Ενώ το νέο πορτρέτο του πρίγκιπα William, της Kate Middleton και των τριών παιδιών τους κοντεύει τα 3 εκατομμύρια likes με 15 εκατομμύρια followers συνολικά στον λογαριασμό των Wales και ενώ όλοι μιλούν για κακό photoshop στην πόζα- ειδικά στα πόδια του Louis - η νέα αυτή πόζα έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη κουβέντα σχετικά με το τι θέλει να δείξει αυτό το πορτρέτο.

Mια οικογένεια όπως όλες οι υπόλοιπες

Χωρίς κανένα γιορτινό φόντο, ποζάροντας μόνο με τζιν και σε μια ασπρόμαυρη λήψη, οι Wales προτίμησαν ένα άδειο φόντο, τέτοιο που θα μπορούσε να βρει οποιαδήποτε οικογένεια, σε οποιαδήποτε περιοχή και χωρίς να έχει σημασία η καταγωγή ή το εισόδημά της. Κι αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι Wales, πως η ανατροφή που θέλουν να έχουν τα παιδιά τους, προτιμούν να είναι απλή, φυσιολογική, όπως εκείνη που απολαμβάνουν όλα τα παιδιά στην ηλικία τους.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως τα παιδιά του William είναι πολύ χαρούμενα και πως στην κανονικότητα που βιώνουν στην παιδική τους ηλικία, έχει βάλει το χέρι της η Kate, που δεν μεγάλωσε ως πριγκίπισσα και οι γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της.

Πάντως, οι royals λατρεύουν έτσι κι αλλιώς τα πορτρέτα και ήταν η Kate αυτή, με τις πόζες που τραβούσε μόνη της για τα γενέθλια των παιδιών της εκείνη που έβαλε την έννοια ενός πιο casual πορτρέτου στο τραπέζι. Οι επιλογές των φωτογράφων που θα τραβήξουν τα πορτρέτα είναι πάντα πολλές και διαφορετικές αλλά στα νεότερα χρόνια της μοναρχίας στη Βρετανία, έχουμε δει και fun πορτρέτα και πιο ανθρώπινα.

https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/

Ποια άλλα πορτρέτα, αγαπήσαμε:

f