Η Kate Middleton μίλησε για εκείνες τις φορές που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο με τα παιδιά της

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton μίλησε για εκείνες τις φορές που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο με τα παιδιά της

Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μας έχουμε τα τρία πριγκιπόπουλα ξέγνοιαστα και την Kate χαλαρή και ήρεμη μέσα στο Παλάτι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Kate Middleton μίλησε για όλες εκείνες τις φορές που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο με τα παιδιά της

Τι σόι μάνα είναι η Kate Middleton είναι κάτι που έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές. Και κάθε φορά, που η 41χρονη μιλάει για την αλήθεια της ζωής με τρία μικρά παιδιά, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε πως και οι πριγκίπισσες - μάνες, περνάνε τα ίδια άγχη.

Έχω φέρει τα παιδιά μου στο νοσοκομείο για πολλά διαφορετικά πράγματα

Η πριγκίπισσα βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας νοσηλεία του νοσοκομείου για παιδιά Evelina London και ξεναγήθηκε και στους θαλάμους του νοσοκομείου ενώ μίλησε και με γονείς των οποίων τα παιδιά είτε νοσηλεύονταν είτε ετοιμάζονταν για μια επέμβαση.

«Όλο αυτό μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα ως γονιός, έχω φέρει τα παιδιά μου στο νοσοκομείο για πολλά διαφορετικά πράγματα, πάντα έχει την ανησυχία αλλά όταν υπάρχει μια καλή ομάδα, όλα πάνε καλά».

Η Kate συναντήθηκε και με ένα κοριτσάκι 4,5 ετών, την Saya Stephenson, η οποία είχε κάνει μια επέμβαση για να αφαιρέσει την επιδερμίδα που περίσσευε στα αυτιά της. Η πριγκίπισσα αγκάλιασε τη μητέρα της μικρής, η οποία δεν έκρυψε το άγχος που είχε για την μικρή αυτή επέμβαση του παιδιού της. Εκεί η Kate μίλησε ως μάνα προς μάνα:

Britain Royals

Η Kate βρίσκεται στην κεφαλή του νοσοκομείου από το 2018 και η νέα πτέρυγα που εγκαινιάστηκε έχει ως θέμα της το διάστημα.

Britain Royals

Η «κακή» μέρα της Kate Middleton και τα άκομψα σχόλια περί ομορφιάς -Πώς πρέπει να δείχνουμε στα 40;

Αυτό που γνωρίζουμε για την Middleton ως μαμά, είναι πως έχει τρεις βασικούς κανόνες για την ανατροφή του George, του Louis και της Charlotte.

Ο πρώτος κανόνας της Kate Middleton είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να περνούν αρκετό χρόνο έξω από το σπίτι. Η Kate προτιμά τα παιδιά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις οθόνες και κάθε είδος ηλεκτρονικής συσκευής για να παίζουν στη φύση. Ανεξάρτητα αν βρέχει η χιονίζει, τα παιδιά του William και της Kate περνούν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους καθημερινά σε εξωτερικούς χώρους, όπου παίζουν ανέμελα.

H Μiddleton διασφαλίζει ότι διαθέτουν αρκετό χρόνο όλοι μαζί ως οικογένεια. Η Kate προγραμματίζει συχνά διακοπές και λέγεται ότι λατρεύει να ασχολείται με δραστηριότητες όπως το ψήσιμο ζαχαρωτών (marshmallows) σε υπαίθρια φωτιά παρέα με τον πρίγκιπα William και τα 3 της παιδιά (George, Charlotte και Louis).

Τέλος, η Kate προσπαθεί να είναι πολύ κοντά στα παιδιά της και να είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή. Η πριγκίπισσα δίνει πάντα το παρών σε κάθε τους σχολική δραστηριότητα και καμαρώνει όπως θα έκανε κάθε μητέρα.

«Η Κate θέλει να κρατά τις ισορροπίες και να έχουν τα παιδιά μια φυσιολογική ζωή», έχουν αποκαλύψει άτομα από τον στενό κύκλο του παλατιού. Η Kate άλλωστε, πρόσφατα δεν συνόδευσε τον William γιατί βοηθούσε τον George στην προετοιμασία των σημαντικών εξετάσεων που είχε στο σχολείο.