Το τεράστιο αλλά μινιμαλιστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Markle & του Harry στην έπαυλη Montecito

Το τεράστιο αλλά μινιμαλιστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Markle & του Harry στην έπαυλη Montecito

Αγόρασαν ένα από τα μεγαλύτερα έλατα από ένα pop-up κατάστημα στη Santa Barbara και το στόλισαν με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η Meghan Markle προτιμά μια χαλαρή καλιφορνέζικη προσέγγιση στους εσωτερικούς χώρους στην έπαυλη του Montecito όπου μένει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry. Την ίδια προσέγγιση φαίνεται να ακολουθεί και στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της, αν κρίνει κανείς από το δέντρο της. Το δέντρο αυτό είναι τεράστιο με μεγάλα κλαδιά και βρίσκεται εγκατεστημένο στο κέντρο του σαλονιού του σπιτιού αξίας των 11 εκατομμυρίων λιρών.

Αλλά εκεί τελειώνει η υπερβολή, καθώς το δέντρο είναι πολύ απλά στολισμένο με ζεστά λευκά φώτα και καλαίσθητα στολίδια σε απλές αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού. Οι θαυμαστές τους πήραν μια γεύση από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους σε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ της Meghan και του Harry στο Netflix.

0_Harry.jpg

Στο εν λόγω απόσπασμα, η ξαδέρφη της Meghan Markle, Ashleigh, προσέχει την πριγκίπισσα Lilibet, με τις δυο τους να παίζουν με τα παιχνίδια της στο πάτωμα του σαλονιού. Το απόσπασμα πιθανότατα γυρίστηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς η πριγκίπισσα έχει πλέον κλείσει τα δύο της χρόνια, ενώ εκεί φαίνεται πολύ μικρότερη.

Ωστόσο είναι πιθανό ο στολισμός του ζευγαριού να έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος. Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία gossip νέα, η οικογένεια πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα στο σπίτι. Θυμίζουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πέρασαν για τελευταία φορά τις γιορτές με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham το 2018.

Ο Κάρολος, το μήνυμα, η πρώτη φορά της Camilla και τα viral πριγκιπόπουλα

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τα πρώτα του Χριστούγεννα χωρίς τη βασιλική οικογένεια στο εκρηκτικό βιβλίο του «Spare». Εξήγησε ότι ο ίδιος και η Meghan αγόρασαν ένα «υπέροχο» δέντρο για το σπίτι τους στο Montecito το 2020.

Πρόσθεσε ότι αγόρασαν «ένα από τα μεγαλύτερα έλατα» από ένα pop-up κατάστημα στη Santa Barbara και το στόλισαν με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο που απέτινε φόρο τιμής στην οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ζευγάρι άνοιξε τα δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση του Harry, η οποία τον έκανε να αισθάνεται τόσο «ευτυχισμένος», έγραψε.

0_Harry-Meghan.jpg

«Ένα από τα δώρα μου ήταν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι της... Βασίλισσας! Βροντοφώναξα. Τι στο καλό; Η Meghan το είχε εντοπίσει σε ένα τοπικό κατάστημα και σκέφτηκε ότι μπορεί να μου αρέσει. Το κράτησα στο φως. Ήταν ακριβώς το πρόσωπο της γιαγιάς», είπε ο Harry στα απομνημονεύματά του. «Το κρέμασα σε ένα κλαδί στο ύψος των ματιών. Με έκανε ευτυχισμένο που την έβλεπα εκεί. Έκανε τη Megh και εμένα να χαμογελάσουμε».

Ποιο Λονδίνο; Εξωτικές διακοπές για πρίγκιπα Harry, Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά

Συνεχίζοντας τις οικογενειακές αποκαλύψεις, έγραψε στα απομνημονεύματά του ότι ο γιος τους πρίγκιπας Archie, 19 μηνών τότε, είχε ένα μικρό ατύχημα με το δέντρο τους και το στολίδι που του είχε αγοράσει η Meghan. «Αλλά τότε ο Archie, παίζοντας γύρω από το δέντρο, έσπρωξε τη βάση, ταρακούνησε το δέντρο και η γιαγιά έπεσε. Άκουσα έναν θόρυβο και γύρισα. Κομμάτια βρίσκονταν σε όλο το πάτωμα. Ο Archie έτρεξε και άρπαξε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Για κάποιο λόγο σκέφτηκε ότι ψεκάζοντας νερό πάνω στα σπασμένα κομμάτια θα το έφτιαχνε», είπε γελώντας.