Ποιο Λονδίνο; Εξωτικές διακοπές για πρίγκιπα Harry, Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά

Πατούλια Κατερίνα
Ποιο Λονδίνο; Εξωτικές διακοπές για πρίγκιπα Harry, Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά

Τι κι αν δεν προσκλήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία για τις γιορτές; Τρία χρόνια μετά το Megxit, Harry και Meghan διακεδάζουν σε εξωτικό προορισμό.

Tι κι αν δεν έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση για τα βασιλικά Χριστούγεννα με τον Κάρολο; Meghan Markle και πρίγκιπας Harry φαίνεται πως καθόλου δεν αναπολούν το βροχερό Λονδίνο

Εξωτικές διακοπές στην Κόστα Ρίκα!

Στην Καραϊβική με τα παιδιά τους και συγκεκριμένα στην Κόστα Ρίκα βρέθηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για περίπου μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με το CRHoy.com, η οικογένεια προσπάθησε να επισκεφτεί τις Zapotal, Nandayure και Guanacaste στη διαμονή τους που κράτησε από 14 ως 20 Δεκεμβρίου.

Το τοπικό site βρήκε φωτογραφίες του δούκα και της δούκισσας πάνω σε ένα αμαξάκι του γκολφ μαζί με τη 2χρονη Lilibet ενώ από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν έλειπε ο 4,5 ετών Archie.

Η Meghan εμφανίστηκε με σορτς και πέδιλα και φορούσε καπέλο ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε κοτσίδα και ο Harry φορούσε κι εκείνος βερμούδα.

Σε άλλη στιγμή, η 42χρονη φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της και να την βάζει σε SUV ενώ φορούσε στράπλες φόρεμα.

Όσο για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes, αυτή δεν περιελάμβανε τα δύο παιδιά τους και ήταν μια πόζα των Meghan - Harry από την λήξη των αγώνων Invictus τον Σεπτέμβριο.

Όσο για τα δώρα των γιορτών, η Meghan αποκάλυψε αυτό που ήθελε ο Archie

H Μeghan εμφανίστηκε σε μια ξεχωριστή προβολή της ταινίας μικρού μήκους του Netflix με τίτλο The After και δέχτηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις. Η Meghan, 42 ετών σήμερα, αποκάλυψε πως ο γιος της αντλεί έμπνευση από τον αγαπημένο φωτογράφο της, Misan Harriman, με τον οποίο η δούκισσα έχει συνεργαστεί σε οικογενειακές πόζες πολλές φορές.

«Η έμπνευση είναι μεγάλη, ο τετράχρονος, για την ακρίβεια 4,5 ετών γιος μας, γιατί αν με άκουγε θα έλεγε πως δεν είναι τεσσάρων, έπαιζε με τον Misan και του έδειχνε πώς να τραβάει φωτογραφίες την προηγούμενη φορά που ήταν μαζί μας. Και αγόρασα μια μηχανή στον Archie και μου είπε πως αυτή δεν είναι Leica όπως του Misan. Κοιταξε, του είπα, δεν θα πάρεις Leica, ούτε για τα Χριστούγεννα», είπε γελώντας η Markle.

Η Meghan Markle αποκάλυψε το δώρο που θέλει ο Archie για τις γιορτές - αλλά δεν θα το πάρει