Η Meghan Markle έπιασε δουλειά σε φίρμα καφέ και οι fans αντέδρασαν στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle έπιασε δουλειά σε φίρμα καφέ και οι fans αντέδρασαν στο Instagram

«Η  πιο καλή υπάλληλος» έγινε η Meghan Markle και οι fans της λάτρεψαν τη συμμετοχή της σε νέο διαφημιστικό φίρμας καφέ.

Λίγη Meghan Markle πριν τις γιορτές, ποτέ δεν κάνει κακό. Μετά την ξαφνική εμφάνιση σε screening του Netflix όπου μίλησε για τον γιο της Archie και την κλίση που δείχνει στη φωτογραφία, η Markle εμφανίστηκε σε ένα διαφημιστικό παίρνοντας τον ρόλο συσκευάστριας, υπαλλήλου γραφείου αλλά και barista.

Η Meghan Markle αποκάλυψε το δώρο που θέλει ο Archie για τις γιορτές - αλλά δεν θα το πάρει

Προφανώς η εμφάνιση της Markle στο νέο διαφημιστικό έγινε στο πλαίσιο προώθησης της φίρμας Clevr Blends, που ειδικεύεται στα προϊόντα λάτε με βάση τη βρόμη, φίρμα την οποία η δούκισσα προωθεί από το 2020.

https://www.instagram.com/reel/C1DOz8VvGe-/

Από τη στιγμή που η 41χρονη ασχολήθηκε με την φίρμα, όλοι θυμόμαστε το καλάθι με καλούδια που είχε στείλει στην Oprah Winfrey.

Η σχέση που συνδέει την Markle με το εν λόγω brand

Η δούκισσα πάντως είναι καλή φίλη και με την CEO της φίρμας, Hannah Mendoza, η οποία πρωταγωνιστεί και στο διαφημιστικό που πολύ γρήγορα έγινε viral.

Η φίρμα έχει έδρα πολύ κοντά στο σπίτι των Sussexes το Montecito ενώ η Markle υπήρξε φαν της φίρμας του superfood καφέ το 2017.

Μιλώντας στο Fortune το 2019, η Markle δεν είχε διστάσει να εκφράσει τον ενθουσιασμό που έχει όταν στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ειδικά φίρμες που έχουν ηθικές πρακτικές δημιουργίας προϊόντων.

1703063644205-93678633-meghan_douleia.jpg
meghan23.jpg

«Είμαι περήφανη που επένδυσα στην εταιρία της Hanna, η οποία ψάχνει τα σωστά υλικά και έχει μια ολιστική προσέγγιση στην θεωρία της καλής ζωής», ενώ από τη Mendoza είχε αναφέρει για τη συνεργασία με τη Markle:

«Είμαι χαρούμενη που βρήκα τη δούκισσα του Sussex, που και επενδύει και δίνει τις κατάλληλες συμβουλές επειδή νοιάζεται. Το πάθος της για όσα δημιουργούμε είναι φανερό και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη συνεργάτιδα, ανυπομονούμε για όσα θα έροθυν».

Η εν λόγω φίρμα ήταν και το πρώτο επιχειρηματικό βήμα της Meghan αμέσως μετά από την παραίτηση από τα royal καθήκοντά της το 2020.