Η κατάρα με τα γενέθλια της Kate Middleton,οι ευχές από το Παλάτι & ποιες celebs γιορτάζουν μαζί της

Πατούλια Κατερίνα
Η κατάρα με τα γενέθλια της Kate Middleton,οι ευχές από το Παλάτι & ποιες celebs γιορτάζουν μαζί της

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις είναι οι διάσημες κυρίες που έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα με την Kate Middleton και η μία από αυτές είναι η «βασίλισσα»!

H πριγκίπισσα της Ουαλίας, η αγαπημένη μας Kate Middleton γιορτάζει σήμερα 42 χρόνια ζωής και θα απολαύσει μια μικρή γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους της.

Το Παλάτι έχει ήδη ευχηθεί στην Kate με ένα τρυφερό ποστ από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου τον περασμένο Μάιο και οι royal ειδικοί περιμένουν να δουν ποιο θα είναι εκείνο το γεγονός που μπορεί να επισκιάσει τα γενέθλια της Kate ή αν θα λυθεί επιτέλους η «κατάρα».

https://www.instagram.com/p/C136l6dM48W/

Η «κατάρα» των γενεθλίων της Middleton

Βλέπεις, η ημερομηνία των γενεθλίων της Kate έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με μια σειρά κακοτυχιών. Για παράδειγμα, το 2023, η 8η Ιανουαρίου ήταν η ημερομηνία που ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να γίνει η έκδοση του Spare και όλος ο πλανήτης ασχολήθηκε ανήμερα των γενεθλίων της Middleton με τις εις βάρος κατηγορίες της όπως αυτές αναφέρονταν στην αυτοβιογραφία του Harry.

To 2020, μία ημέρα πριν τα 38α γενέθλια της Middleton ο Harry και η Meghan σόκαραν και πάλι τον πλανήτη με το Megxit και ην απόφαση να παραιτηθούν από τα royal καθήκοντά τους. Έναν χρόνο αργότερα, το 2021, υπήρξε μια τρίτη καραντίνα για τον κορονοϊό με σύσταση από τη βρετανική κυβέρνηση για κατ’ οίκον περιορισμό των πολιτών.

Κι όταν η Kate έκλεινε τα 40, η μετάλλαξη όμικρον είχε αναγκάσει το Παλάτι να αναβάλλει όλους τους εορτασμούς.

Ποιες άλλες celebs γιορτάζουν μαζί με την Kate;

Σήμερα, 35 ετών γίνεται η ηθοποιός Nina Dobrev.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Γενέθλια έχει και η πρωταγωνίστρια του επερχόμενου κύκλου του Bridgerton, Nicola Coughlan η οποία κλείνει τα 37.

Welcome to Chippendales
Welcome to Chippendales -- “An Elegant, Exclusive Atmosphere” - Episode 101 -- Indian immigrant Somen “Steve" Banerjee spends his days working at a gas station and his nights dreaming of being the next Hugh Hefner. A chance encounter with a Playboy centerfold and her slick promoter husband sends him and his business plan in an unexpected new direction. Dorothy (Nicola Peltz), shown. (Photo by: Erin Simkin/Hulu)2022 Hulu

Τα 29α της γενέθλιά της έχει και η Nicola Peltz, η σύζυγος του Brooklyn Beckham ενώ χαρούμενα γενέθλια πρέπει να ευχηθούμε και στη «βασίλισσα» του Crown Imelda Stuanton που σήμερα γίνεται 68!

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 08: Imelda Staunton attends "The Crown" Season 5 World Premiere at Theatre Royal Drury Lane on November 08, 2022 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage)