«Η Meghan Markle θέλει να γίνει βασίλισσα, θέλει όσα έχει η Kate Middleton»

Πατούλια Κατερίνα
«Η Meghan Markle θέλει να γίνει βασίλισσα, θέλει όσα έχει η Kate Middleton»

Η νέα δήλωση που «καίει» τη Meghan Markle στην οποία δεν έχει απαντήσει ακόμα η δούκισσα του Sussex. 

O Tom Bower, ο royal ειδικός δεν κρύβει τη γνώμη του για τη Meghan Markle. Αυτή τη φορά, ο συγγραφέας και ειδικός πάνω σε θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είπε την άποψή του για τη Meghan Markle.

Ο Bower μιλώντας στο Closer Magazine εξήγησε πως οι κινήσεις της 42χρονης δείχνουν πως λαχταρά πάρα πολύ να επιστρέψει στο Παλάτι αλλά θα ήθελε όλο αυτό να γίνει με την ίδια στον ρόλο της βασίλισσας.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου Rebel Prince, η Markle θέλει όσα έχει η Kate και με την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια το 2018, ήλπιζε να κάνει όσα θέλει ως μέλος των royals αλλά με τον δικό της τρόπο:

Ο Harry είναι πέμπτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, μετά τον William και τα τρία παιδιά του, μια θέση που η Markle δεν συμπάθησε ποτέ.

O Βower εξήγησε ταυτόχρονα πως όλες οι κινήσεις της Meghan τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ακόμα και το ντοκιμαντέρ στο Netflix, για το οποίο έλαβε 100 εκατομμύρια δολάρια, ήταν λανθασμένες και πως αντί να βρει την ιδιωτικότητα που αναζητούσαν, οι Sussexes έχασαν κομμάτι από το A- Class στάτους τους.

Από το 2020 που παραιτήθηκαν, η Middleton και ο William πάντως έχουν μπλεχτεί σε μια κόντρα δίχως τέλος με τον Harry και τη Meghan τους οποίους αναφέρουν παντού, στα βιβλία, στο ντοκιμαντέρ και στις συνεντεύξεις τους.

Η royal ειδικός Ingrid Seward υποστηρίζει πως μετά από 4 χρόνια μακριά από το Παλάτι, ο Harry θέλει να επιστρέψει στην αγκαλιά του Κάρολου:

«Ο Κάρολος φυσικά και θέλει να δει τα εγγόνια του, είχε προσκαλέσει τον γιο του στη Σκοτία το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά αρνήθηκαν», είπε η ειδικός στο GB News.

Πάντως William και Kate δεν φαίνονται πρόθυμοι να φτάξουν τη σχέση με τους Sussexes, έχουν προχωρήσει και έχουν επικεντρωθεί στη δουλειά τους.

Ξανά δημοφιλείς στις ΗΠΑ Meghan Markle και πρίγκιπας Harry αλλά υπάρχει ένα «καρφί» που τους καίει