Οι ευχές του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Kate Middleton για ταχεία ανάρρωση

Πατούλια Κατερίνα
Οι ευχές του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Kate Middleton για ταχεία ανάρρωση
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Meghan και Harry φρόντισαν να στείλουν τις ευχές τους με διαφορετικό τρόπο τόσο στον Κάρολο όσο και στην Kate Middleton.

Η Kate Middleton παραμένει στην κλινική και οι Βρετανοί συνεχίζουν να στέλνουν ευχές στην πριγκίπισσά τους για ταχεία ανάρρωση.

Οι ευχές του Harry και της Meghan

Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, τις ευχές τους, σύμφωνα με την Mirror και τη Daily Mail έστειλε και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στους Sussexes, Meghan και Harry έστειλαν ξεχωριστά μηνύματα υποστήριξης τόσο στον Κάρολο που θα μπει για την επέμβαση στον προστάτη του όσο και για την Kate που βρίσκεται ακόμα στην London Clinic.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι επικοινώνησε τόσο με τον βασιλιά όσο και με την πριγκίπισσα της Ουαλίας με διαφορετικό τρόπο και ο μόνος σκοπός της επικοινωνίας ήταν πουν περαστικά απλά και ανθρώπινα.

Πηγές της Telegraph επιμένουν πάντως πως ο Harry έμαθε για την υγεία του πατέρα του από τα μίντια παρότι άτομα από το παλάτι προσπάθησαν να ενημερώσουν τον πρίγκιπα αλλά δεν τα κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Όσο για την Middleton, αυτό το πέπλο μυστηρίου με την πολυήμερη παραμονή στην κλινική και την πολύμηνη αποχή από τα royal καθήκοντά της μέχρι και το Πάσχα έχει κάνει τα σενάρια να είναι πολλά και κάποια να αναφέρονται σε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της Middleton.

https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/

Αυτό που παραμένει μυστήριο πάντως είναι το αν το πρόβλημα υγείας της Middleton ήταν τέτοιο που αναμένονται τα αποτελέσματα από κάποια πιθανή βιοψία για να έρθει και η ανακοίνωση από το Παλάτι που να μας ενημερώνει για το τι ακριβώς έχει συμβεί στην Kate.

Τι κάνει η Kate μετά το χειρουργείο;

Σύμφωνα με το περιοδικό Marca και με βάση πηγή των Times, η Middleton εργάζεται όπως μπορεί από το νοσοκομείο και μόλις επιστρέψει στο σπίτι θα προσπαθήσει να εκτελεί κάποια από τα καθήκοντά της από το σπίτι.

To μεγάλο χειρουργείο της Middleton

Όλος ο πλανήτης συζητά ακόμα τα νέα για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Kate Middleton αναρρώνει από ένα μεγάλο αλλά προγραμματισμένο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, θα παραμείνει στην κλινική τουλάχιστον τις επόμενες 10 με 14 ημέρες ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις της αναβάλλονται τουλάχιστον ως τον Απρίλιο.

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Το Παλάτι του Kensington θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση», τόνισε το Kensington και η ίδια η 42χρονη Kate μέσα από την ανακοίνωση της Ουαλίας για να καταλήξει:

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

Θα καταφέρει η Kate Middleton να ξεφύγει από την κατάρα των τίτλων της;