H Kate Middleton στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην κοιλιά και ακυρώνει όλες τις υποχρεώσεις της

Τζένη Ντεμιράι
H Kate Middleton στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην κοιλιά και ακυρώνει όλες τις υποχρεώσεις της

Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο η Kate Middleton αναμένεται να παραμείνει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, με σκοπό να αναρρώσει πλήρως.

Το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά στην Κλινική του Λονδίνου την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024.

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Ενώ στη συνέχεια προστίθεται ότι «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα».

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», συνεχίζει η δήλωση. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητάς της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση», τονίζει.

Ενώ καταλήγει:

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό», προσθέτουν.

https://www.instagram.com/p/C2NDoYrN-9r/

Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο η Kate Middleton αναμένεται να παραμείνει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, με σκοπό να αναρρώσει πλήρως το συντομότερο δυνατόν. Σου υπενθυμίζουμε ότι το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας μετακόμισε στο Ουίνδσορ το 2022.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, επίσης, ότι ο πρίγκιπας William περιορίζει τα δημόσια καθήκοντά του για να στηρίξει τη σύζυγό του, όσο θα αναρρώνει. Αυτό σημαίνει ότι ο διάδοχος του θρόνου δεν θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα όσο η Kate Middleton βρίσκεται στο νοσοκομείο ή κατά τις πρώτες ημέρες της ανάρρωσής της στο σπίτι.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP