«Το χειρουργείο της Kate δείχνει σοβαρό αλλά είναι στα καλύτερα χέρια με την καλύτερη φροντίδα»

Πατούλια Κατερίνα
«Το χειρουργείο της Kate δείχνει σοβαρό αλλά είναι στα καλύτερα χέρια με την καλύτερη φροντίδα»

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σοβαρή όπως όλα δείχνουν περιπέτεια υγείας της Kate Middleton έκανε το περιοδικό People Αμερικής με πολλές αποκλειστικές πληροφορίες για το χειρουργείο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Kate Middleton αναρρώνει, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην London Clinic και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται πότε θα πάρει εξιτήριο η 42χρονη αλλά και τι μπορεί να έχει πάει στραβά στο προγραμματισμένο χειρουργείο που την ανάγκασε να μείνει εκτός ως το Πάσχα.

Το περιοδικό People Αμερικής έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα- ρεπορτάζ στην πριγκίπισσα, η οποία νοσηλεύεται από τις 16 Ιανουαρίου και πηγή μέσα από το Παλάτι ανέφερε τα εξής:

Ακούγεται σοβαρό με τον χρόνο που παίρνει η Kate για να ξεκουραστεί αλλά είναι στα καλύτερα χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια υγιή νεαρή γυναίκα. Είμαι σίγουρος ότι η Kate θα ανακάμψει», τόνισε η πηγή, ενώ άλλο άτομο εξήγησε πως η Londo Clinic φημίζεται για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές:

1706181084566-743580290-katemiddleton.jpg

«Μετά από ένα μεγάλο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, πρέπει να έχεις υπομονή, είναι τρομακτικό αρχικά», τόνισε η πηγή. Η London Clinic πάντως έχει προσωπικό που μπορεί να διαχειριστεί 155 διαφορετικές ιατρικές υποθέσεις, τουλάχιστον 1000 άτομα σε προσωπικό, έξτρα προσωπικό ασφαλείας και τρομερούς φυσιοθεραπευτές.

Άλλη πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως μιλάμε για μια πολύ ευάλωτη στιγμή για την Kate, η οποία επιλέγει να ξεκουραστεί και γίνεται παράδειγμα για όλους μας, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες ιατρικές δυσκολίες.

«Η Kate δεν θέλει να κάνει τα λάθη που έκαναν άλλες γενιές, θέλει να είναι το σωστό παράδειγμα, αυτό έχει στο μυαλό της», τόνισε στο περιοδικό φίλος της Middleton ενώ ο royal βιογράφος Robert Hardman τόνισε:

«Η Kate και ο William είναι ένα μοντέρνο βασιλικό ζευγάρι, εκείνος δεν θέλει να μείνει πίσω στο σπίτι μόνο η νταντά, θα είναι εκεί στο πλευρό της Kate».

Πάντως, το Sky News επιμένει πως η πλειοψηφία των χειρουργείων στην κοιλιακή χώρα γίνονται πια λαπαροσκοπικά αλλά είναι πιθανό η επιπλοκή να συνέβη μετά την επέμβαση.

Ταυτόχρονα, άλλοι αφήνουν να εννοηθεί πως το διάστημα των 14 ημέρων, είναι κρίσιμο και για την απάντηση σε μια πιθανή βιοψία.