Η Kate στο νοσοκομείο, ο William φροντίζει τα παιδιά ενώ Harry και Meghan παρτάρουν στη Τζαμάικα

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate στο νοσοκομείο, ο William φροντίζει τα παιδιά ενώ Harry και Meghan παρτάρουν στη Τζαμάικα

Μια απροσδόκητη εμφάνιση  των Meghan και Harry και η δύσκολη εβδομάδα του William με την Kate στο νοσοκομείο.

Η διπλή κρίση στο Παλάτι παραμένει, η Kate Middleton αναρρώνει ακόμα, ο Κάρολος ετοιμάζεται για τη δική του επέμβαση στον προστάτη και ο πρίγκιπας William προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του ως πρώτου στη διαδοχή και ως πατέρα τριών μικρών παιδιών.

O William και η ομάδα ανθρώπων που τον στηρίζει τις ημέρες αυτές

Πηγή του ΟΚ Βρετανίας τονίζει πως ο πρίγκιπας William ανταποκρίνεται άριστες στις απαιτήσεις της ανατροφής του George, της Charlotte και του Louis, πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο Lambrook και ταυτόχρονα είναι στη διάθεση της Kate για να τη στηρίξει στις ημέρες αυτές που περνούν αργά στην κλινική που νοσηλεύεται.

«Όλοι στο σχολείο των παιδιών σοκαρίστηκαν με την επέμβαση, υπάρχει μια ομάδα γονιών στο σχολείο και η Kate με τον William είναι μέλη της, όλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν όπως μπορούν. O William είναι πολύ υποστηρικτικός ως σύζυγος και οι επίσημες εμφανίσεις που ακύρωσε ήταν απαραίτητες για να στηρίξει τη σύζυγό του».

Kate και William ζουν με τα τρία παιδιά τους στο Adelaide Cottage και έχουν βοήθεια από την νταντά Maria Teresa Turrion Borrallo, η οποία δεν μένει πια μαζί τους όπως συνέβαινε ως το 2022 που οι Wales έμεναν στο Παλάτι. Στο πλευρό του William στην κρίση που αντιμετωπίζει η Kate είναι και οι γονείς της Middleton, Carole και Michael που μένουν στο χωριό Bucklebury περίπου 40 λεπτά μακριά από τα εγγόνια τους. Η Kate αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει εκτός επίσημων καθηκόντων μέχρι το Πάσχα ενώ φήμες θέλουν να έχει ακουστεί από το Παλάτι η λέξη υστερεκτομή.

Μeghan και Harry στο κόκκινο χαλί

Την ίδια ώρα και ενώ όλοι περίμεναν μια κίνηση ματ από τον Harry, ίσως ένα ταξίδι στο Λονδίνο- αστραπή για να δείξει ότι είναι κοντά στην οικογένειά του, ο ίδιος πέταξε ως τη Τζαμάικα και έκανε grande εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί με την απαστράπτουσα Meghan Markle και ήταν όλο χαμόγελα ποζάροντας με τον πρωθυπουργό της Τζαμάικα με αφορμή την ταινία για τη ζωή του Bob Marley, Οne Love.

Aυτό είναι το πρώτο ταξίδι του Harry και της Meghan στην Τζαμάικα μετά το 2017, όταν είχαν επισκεφτεί το νησί για τον γάμο του κολλητού του Harry, Tom Inskip με τη Lara Hughes-Young. Σύμφωνα με την royal ειδικό Katie Nicholl, o Harry συνειδητοποίησε εκεί, χορεύοντας με τη Meghan πως αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του.

Ξανά δημοφιλείς στις ΗΠΑ Meghan Markle και πρίγκιπας Harry αλλά υπάρχει ένα «καρφί» που τους καίει