Κάρολος: Η Καμίλα μίλησε για την υγεία του - Αυτός είναι ο στενός κύκλος του βασιλιά

Πατούλια Κατερίνα
Κάρολος: Η Καμίλα μίλησε για την υγεία του - Αυτός είναι ο στενός κύκλος του βασιλιά
FILE - Britain's King Charles III and Queen Camilla leave The London Clinic in central London, Monday, Jan. 29, 2024. King Charles III was in hospital to receive treatment for an enlarged prostate. King Charles III has been diagnosed with a form of cancer and has begun treatment, Buckingham Palace says on Monday, Feb. 5, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali), File) Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει την αγάπη του κόσμου μετά την ανακοίνωση του προβλήματος της υγείας του.

Μετά την ανακοίνωση του Παλατιού στις 5 Φεβρουαρίου κι ενώ το είδος του καρκίνου που αντιμετωπίζει δεν έχει ανακοινωθεί, ο Κάρολος έχει μείνει μακριά από τα καθήκοντά του και έχει ξεκινήσει ένα σφικτό πλάνο θεραπειών.

Η βασίλισσα Καμίλα, φρόντισε να δώσει μια νέα ματιά στη μάχη που δίνει ο σύζυγός της και στην επίσημη έξοδο που έκανε στις 8 Φεβρουαρίου, η Καμίλα είπε σύμφωνα με το CBS News, πως ο Κάρολος τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά σε σχέση με τις συνθήκες που αντιμετωπίζει.

«Ο Κάρολος είνα συγκινημένος από τα γράμματα και τα μηνύματα του κόσμου που έρχονται από παντού και είναι ευτυχής για τις ευχές που δέχεται», τόνισε η Καμίλα για τον 75χρονο σύζυγό της.

Η τελευταία δημόσια έξοδο του βασιλιά ήταν στις 6 Φεβρουαρίου μαζί με τη σύζυγό του όταν ταξίδεψε από το Clarence House στο παλάτι του Buckingham.

https://www.instagram.com/p/C3GcW0eMmzr/

Την ίδια εκείνη ημέρα, ο πρίγκιπας Harry πέταξε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για λίγες μόνο ώρες, συναντήθηκε με τον πατέρα του, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και σε λίγες μόνο ώρες επέστρεψε στην οικογένειά του με την υπόσχεση να επιστρέψει με τη Lili και τον Αrchie στο Λονδίνο, σύμφωνα με την Page Six.

Το E! News τόνισε πως αυτή ήταν μια στιγμή συγχώρεσης ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο και μια στιγμή να κατανοήσουν πως παρά τις διαφορές τους και όσα τους χωρίζουν, αγαπούν ο ένας τον άλλο.

O William πάνω στον οποίο έχει πέσει το βάρος των βασιλικών καθηκόντων δεν συναντήθηκε με τον Harry, ο οποίος δεν είδε ούτε την επίσης ασθενή Kate Middleton από κοντά.

H ανακοίνωση του καρκίνου του βασιλιά

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώσθηκε με καρκίνο: οι θεραπείες και η συμβουλή των γιατρών

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής διαδικασίας του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα που προκαλεί ανησυχία. Οι διαγνωστικές εξετάσεις που ακολούθησαν εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

https://www.instagram.com/p/C2-Z6wfM5Ae/

Η Αυτού Μεγαλειότης άρχισε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί τού συνέστησαν να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να διεκπεραιώνει κανονικά τις κρατικές υποθέσεις και την επίσημη γραφειοκρατία.

Οι δύο φίλοι- ο στενός κύκλος του Καρόλου:

Ο sir Nicholas Soames, εγγονός του Winston Churchill είναι εδώ και 65 χρόνια πιστός φίλος του Καρόλου.

Britain Service
https://www.instagram.com/reel/CsEl_plIHIt/

Norton Knatchbull

Από την άλλη, ο Norton Knatchball, είναι επίσης στενός φίλος και άνθρωπος που στηρίζει τον Κάρολο. O Norton είναι ένας από τους νονούς του William και η κόρη του, Lady Alexandra είχε ως μία από τις νονές της την πριγκίπισσα Diana.