Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον καρκίνο του πατέρα του Καρόλου: «Αγαπώ την οικογένειά μου»

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον καρκίνο του πατέρα του Καρόλου: «Αγαπώ την οικογένειά μου»
Andrew Chin Photography

Η συνέντευξη αυτή θα είναι η πρώτη του Harry μετά το ταξίδι- αστραπή στο Λονδίνο όπου συνάντησε τον πατέρα του για 45 περίπου λεπτά και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υγείας του από τον ίδιο.

O πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να μιλήσει για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου για πρώτη φορά στην εκπομπή Good Morning America.

Και το έκανε! O 39χρονος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

«Αγαπώ την οικογένειά μου, το γεγονός πως μπόρεσα να μπω στο αεροπλάνο, να τον δω, να περάσω χρόνο μαζί του, για όλο αυτό είμαι ευγνώμων».

O πρίγκιπας εξήγησε πως μόλις άκουσε τα νέα για την ασθένεια του πατέρα του μπήκε στο πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και είδε τον πατέρα του από κοντά.

Και μπορεί ο Harry να μην είπε άλλες λεπτομέειες για τη διάγνωση του πατέρα του, επιβεβαίωσε πάντως πως θα επιστρέψει σύντομα στο Λονδίνο.

«Έχω κι άλλα ταξιδιωτικά πλάνα και θα βρεθώ στη Βρετανία οπότε θα σταματήσω να δω την οικογένειά μου όσο περισσότερο μπορώ».

Britain Prince Harry

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο royal expert Gareth Russell είπε πως η διάγνωση του βασιλιά μπορεί να γίνει γέφυρα για πατέρα και γιο:

«Έχουμε δει οικογένειες με τέτοια περιστατικά να γεφυρώνουν τις διαφορές τους, ο καρκίνος δεν είναι κάτι που παίρνεις ελαφρά και μπορεί να βάλει στην άκρη τους καυγάδες που είχες στο παρελθόν», είπε ο exprert.

Ο 39χρονος που βρέθηκε στον Καναδά για το event των Invictus Games στο Whistler και στο Vancouver, θα μιλήσει αργά σήμερα αποκλειστικά για τη ζωή του με τη Meghan σήμερα, το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και το πάθος του να υποστηρίζει βετεράνους που έχουν τραυματιστεί.

H επικίνδυνη κούρσα του Harry

Η συνέντευξη αυτή θα είναι η πρώτη του Harry μετά το ταξίδι- αστραπή στο Λονδίνο όπου συνάντησε τον πατέρα του για 45 περίπου λεπτά και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υγείας του από τον ίδιο.

Ο Harry πάντως και τα κατορθώματά του στον Καναδά έγιναν viral όταν ο πρίγκιπας πήρε μέρος στο event «Invictus Games Vancouver Whistlers One Year To Go Winter Training Camp» και διέσχισε και την επικίνδυνη διαδρομή στο Whistler Sliding Center, όπου οι συμμετέχοντες κατεβαίνουν με απίστευτη ταχύτητα έναν σωλήνα χιονιού με το σώμα τους χωρίς τη βοήθεια των χεριών και φορώντας μόνο ένα κράνος προστασίας.

https://www.instagram.com/reel/C3YqHyqIw1K/

Η Meghan δεν τόλμησε να κάνει την ίδια διαδρομή, έδειξε να αγωνιά σε όλη τη διάρκεια της και ανακουφίστηκε μόνο όταν είδε τον σύζυγό της να φτάνει με ασφάλεια στο τέλος.

https://www.instagram.com/p/C3Y1FJlIwUR/

Οι Sussexes έχουν δεχτεί σφοδρή κριτική το διάστημα αυτό για την απόφαση να λανσάρουν του Sussex.com αλλά και να αλλάξουν το επώνυμο των παιδιών του σε Sussex.

Το Sussex.com λινκάρει και στο ίδρυμα Archewell και στην εταιρία παραγωγής Archewell Productions αλλά και στο Sussex Royal, το οποίο λάνσαραν για λίγο οι Sussexes μετά την παραίτησή τους αλλά αναγκάστηκαν τελικά να το εγκαταλείψουν μετά από παρέμβαση της βασίλισσας.

Invictus Games Vancouver Whistlers 2025's One Year To Go Winter Training Camp

Harry και Meghan λανσάρουν το Sussex.com και τα σχόλια από τους royal fans ήταν αναμενόμενα

Tο μακρινό 2020, ο Harry και η αγαπημένη του είχαν ήδη στήσει το Sussex Royal πάνω στους τίτλους τους και πάνω στον ήδη πετυχημένο λογαριασμό τους στο Instagram.Όταν η βασίλισσα δεν δέχτηκε το πλάνο του ζευγαριού περί μερικής ανεξαρτησίας, Harry και Meghan αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν νέο όνομα για τις επιχειρήσεις τους.

Tώρα πια, που η Ελισάβετ μας κοιτάζει από τον ουρανό, το brand Sussex φαίνεται πως επιστρέφει στη ζωή του Harry και της Meghan πιο δυναμικά από ποτέ.