Αυτό το διάστημα η Meghan Markle ασχολείται με κότες και έχουμε αποδείξεις

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό το διάστημα η Meghan Markle ασχολείται με κότες και έχουμε αποδείξεις

Ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε βιβλία!  H Meghan Markle υιοθετεί κότες και βλέπουμε την επιστροφή στον αχυρώνα live!

Ούτε Λονδίνο, ούτε λαμπερές εμφανίσεις σε βραβεία, η Meghan Markle αγνόησε επιδεικτικά το reunion των συμπρωταγωνιστών και φίλων της στο Suits, αυτό που εκείνοι έκαναν στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών 2024 γιατί όπως τόνισε στους παραγωγούς της βραδιάς είχε άλλη σημαντική υποχρέωση.

Νέο μέλος στο σπιτικό των Sussexes

Όπως φαίνεται, η 42χροη δούκισσα του Sussex ασχολείται μόνο με το σπίτι της, με τα δύο παιδιά της και με τα νέα κατοικίδιά της, αυτή τη φορά, με τη νέα κότα στο κοτέτσι της.

https://www.instagram.com/reel/C2D0Oayv1Y7/

Βλέπεις το σπίτι των Sussexes στο Montecito, έχει εκτός από πισίνα, γήπεδα και πολλά υπνοδωμάτια, και ένα κοτέτσι με πολλές κότες και μια κότα φιλοξενούμενη.

Την αποκάλυψη έκανε η Ellen DeGeneres, γειτόνισσα των Markle και Harry, η οποία αναφέρθηκε στην Sinkie, την κοτούλα της που εγκαταστάθηκε στο κοτέτσι των Sussexes. Στο βίντεο από το νέο σπιτικό της Sinkie, η φωνή της Meghan μονοπωλεί.

«Ευτυχώς οι φίλοι μας, Meghan και Harry, είχαν χώρο στο κοτέτσι τους για μια ακόμα κότα, δεν ξέρω ποιον βασιλικό τίτλο πρέπει να έχει», έγραψε η Ellen με τους φανς να βρίσκουν τίτλους ευγενείας όπως «Duchess of Susseggs», «Lady Sinkie», «Dutchess of Yolk» και «her Henness».

https://www.instagram.com/p/C2C901yrtW0/

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Το εν λόγω κοτέτσι πάντως εντός του Montecito δημιουργήθηκε για τον μικρό Archie το 2021, και όπως είχαν αποκαλύψει οι γονείς του στη συνέντευξη εκείνη στην Oprah, Το «Archie's Chic Inn», είναι αγαπημένο σημείο του μικρού πρίγκιπα.

Τον Ιανουάριο του 2022 πάντως, είχε γίνει γνωστό στη Daily Mail πως οι Sussexes θα πουλούσαν το σπίτι τους στην Καλιφόρνια:

«Σκέφτονται πώς θα πουλήσουν το σπίτι εξαιτίας του royal παρελθόντος τους. Το δείχνουν μόνο σε άτομα που μπορούν να επιβεβαιώσουν το κεφάλαιό τους και μόνο σε σοβαρούς αγοραστές. Θέλουν να παραμείνουν κοντά στη γειτονιά αυτή αλλά δεν είναι ενθουσιασμένοι με την τοποθεσία και το σπίτι το ίδιο», τόνισε άτομο κοντά στους Sussexes, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Τι έχει το σπίτι στο Montecito

Το σπίτι στο Montecito, ήταν γεμάτο πράσινα δέντρα και θέα στην θάλασσα με δικό του κελάρι, γυμναστήριο, παιδότοπο και pub με παιχνίδια. Στα συν της πολυτελούς κατοικίας, το γυμναστήριο, το σπα, το σινεμά το γήπεδο τένις, ο ξεχωριστός ξενώνας και η εντυπωσιακή πισίνα.

Προηγούμενος ιδιοκτήτης του Chateau of Riven Rock όπως ονομαζόταν το χτισμένο σε ιταλική φιλοσοφία σπίτι των Sussexes, ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας Sergey Grishin που αγόρασε το σπίτι το 2009 και έχει στην κατοχή του και μια ακόμα ιδιοκτησία το λεγόμενο σπίτι του σημαδεμένου, μιας και αυτό εμφανίστηκε στην ταινία ο Σημαδεμένος του 1983 με τον Al Pacino.

Τέλος το Montecito για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry: Το νέο σπίτι και όσα ψάχνουν σε αυτό