Harry και Meghan λανσάρουν το Sussex.com και τα σχόλια από τους royal fans ήταν αναμενόμενα

Πατούλια Κατερίνα
Harry και Meghan λανσάρουν το Sussex.com και τα σχόλια από τους royal fans ήταν αναμενόμενα

Μετά το Archewell, ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Harry με την αγαπημένη του Meghan πίσω στο Sussex- website τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex – οι τίτλοι των οποίων δεν χρειάστηκε να δοθούν πίσω στη βασίλισσα με την παραίτησή τους το 2020, αποφάσισαν να λανσάρον το site sussex.com λίγο πριν ταξιδέψουν στον Καναδά.

Το νέο site αποτελεί μια μίνι παρουσίαση βιογραφικού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και ακολουθεί το ζευγάρι σε κάθε επίσημη εμφάνισή του.

Το Sussex.com λανσαρίστηκε

sussex.jpg

Το Sussex.com λινκάρει και στο ίδρυμα Archewell και στην εταιρία παραγωγής Archewell Productions αλλά και στο Sussex Royal, το οποίο λάνσαραν για λίγο οι Sussexes μετά την παραίτησή τους αλλά αναγκάστηκαν τελικά να το εγκαταλείψουν μετά από παρέμβαση της βασίλισσας.

Το μακρινό 2020, ο Harry και η αγαπημένη του είχαν ήδη στήσει το Sussex Royal πάνω στους τίτλους τους και πάνω στον ήδη πετυχημένο λογαριασμό τους στο Instagram.Όταν η βασίλισσα δεν δέχτηκε το πλάνο του ζευγαριού περί μερικής ανεξαρτησίας, Harry και Meghan αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν νέο όνομα για τις επιχειρήσεις τους.

harry.jpg

Από το Sussex.com λείπει φυσικά η λέξη που το Παλάτι είχε απαγορεύσει, το royal, όταν οι Sussexes αποφάσισαν να παραιτηθούν των βασιλικών τους καθηκόντων. Στο Sussex.com, πλάι στα βιογραφικά του Harry και της Meghan, βλέπουμε και την αποστολή που έχουν αποφασίσει να κάνουν πραγματικότητα: Show Up, do good. Στο νέο site και με βάση το γραφείο των Sussexes, θα βλέπουμε πιο πολύ τη Meghan και τον Harry τους επόμενους μήνες.

Tι είχε συμβεί το 2020 Sussex Royal στο Instagram

H ομάδα από το γραφείο τύπου των Sussexes σε ανακοίνωση που εξέδωσε τότε, εξήγησε πως το Sussex Royal στο Instagram και το Sussexroyal.com δεν θα ανανεώνονται από εδώ και στο εξής αλλά δεν θα κλείσουν και δεν θα απενεργοποιηθούν: Και τα δύο θα παραμείνουν σε λειτουργία για κάθε μελλοντική χρήση παρότι δεν θα είναι ενεργά.

Μόλις μάθαμε τι θα συμβεί στο λογαριασμό του Sussex στο Instagram και στο website Sussexroyal

Τότε και αφού η βασίλισσα «έκοψε» το royal αναγκάζοντας τους Sussexes να ιδρύσουν το Archewell. Ο δούκας και η δούκισσα εξήγησαν πως προέρχεται από την ελληνική λέξη αρχή, που είναι η πηγή της δράσης και ήταν μια έμπνευση η οποία έδενε και με το όνομα του γιου τους Archie.

Την ίδια ώρα που οι Sussexes κάνουν λανσαρίσματα, ο William έχει αναλάβει όλο το βάρος του Παλατιού στους ώμους του και σύμφωνα και με το Hello UK και τον Robert Jobson, ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου και της Diana, κατανοεί πια πως το να γίνει βασιλιάς και το να αναλάβει την ευθύνη του στέμματος είναι πιο κοντά από αυτό που είχε φανταστεί.

Βαριά η ευθύνη του William

katewilliam.jpg

Ο William φέρεται να νιώθει όπως ακριβώς ένιωθε η γιαγιά του Ελισάβετ όταν στα 25 χρόνια της έγινε βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Κι ενώ η Kate αναρρώνει από το μεγάλο χειρουργείο που έκανε, κι ο Κάρολος κάνει θεραπείες για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει, o William προσπαθεί να σταθεί άξιος αντικαταστάτης του πατέρα του στο Παλάτι και της Kate στο σπίτι με τα τρία τους παιδιά.

Πάει το Sussex Royal: Meghan και Harry έφτιαξαν νέο οργανισμό και το όνομα είναι και Ελληνικό (vid)