Τα πρώτα πλάνα της Kate Middleton μετά το χειρουργείο: Γιατί ήθελε να την δουν οι παπαράτσι

Τζένη Ντεμιράι
Τα πρώτα πλάνα της Kate Middleton μετά το χειρουργείο: Γιατί ήθελε να την δουν οι παπαράτσι

Η Kate Middleton έναν μήνα μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα κι ενώ οι φήμες την ήθελαν σε κώμα, αναγκάστηκε να κάνει μια εμφάνιση για να κλείσει στόματα αλλά οι αντιδράσεις και πάλι δεν άργησαν να έρθουν. 

Η πρώτη φωτογραφία της Kate Middleton μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, περίπου έναν μήνα μετά την έξοδό της από την London Clinic.

Η Kate και όλες οι φορές που η βασιλική οικογένεια έκρυψε τα προβλήματα υγείας των μελών της

Η πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton έναν μήνα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πιο αναλυτικά, το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες της Kate Middleton, οι οποίες ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Σε αυτές η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να είναι συνεπιβάτης σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί η μητέρα της, Carole, κοντά στο κάστρο του Windsor στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φορά γυαλιά ηλίου, ενώ πέρα από τη μητέρα της δε φαίνεται να τη συνοδεύει κάποιος άλλος.

https://www.instagram.com/p/C4GqcZyhyxo/

Η είδηση έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον κόσμο των royal news, αφού, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Kate Middleton θα απέχει μέχρι το Πάσχα από τα καθήκοντά της, άρχισαν να δημιουργούνται αρκετές εικασίες σχετικά με την πορεία της υγείας της. Φήμες, μάλιστα, αναφέρονταν ακόμα και στο έσχατο σενάριο του θανάτου.

Το γεγονός ότι τα media είχαν να δουν την Kate από τις 25 Δεκεμβρίου 2023 σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση σχετικά με τον λόγο που η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα William, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση δημιουργεί ακόμα πιο έντονες φήμες.

Britain Royals

Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το παλάτι του Buckingham είχε αρκεστεί στο να αναφέρει μόνο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 2 εβδομάδες και στη συνέχεια, δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει τα καθήκοντά της περίπου μέχρι το Πάσχα.

Την προηγούμενη εβδομάδα το Παλάτι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στις εικασίες που αναφέρονταν στην πορεία της υγείας της Kate Middleton, λέγοντας:

«Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μείνει εκτός (καθηκόντων) μέχρι το Πάσχα και το παλάτι του Kensington θα παρέχει ενημερώσεις μόνο όταν κάτι είναι σημαντικό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 ξεκίνησε με μεγάλες δυσκολίες για τον πρίγκιπα William, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος τόσο με τα προβλήματα υγείας της συζύγου του, όσο και με τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Britain Bafta Film Awards 2017 Arrivals

Άφαντη η Kate Middleton αλλά η Meghan Markle «το ζει» σε ένα ακόμα ταξίδι με φίλες

Γιατί η Kate Middleton ήθελε να τη δουν οι παπαράτσι; Ο σκοπός και το «μοτίβο» με το αυτοκίνητο

Ένας λογαριασμός στο TikTok προσπάθησε να δώσει μία ενδιαφέρουσα ερμηνεία στην απόφαση της Kate Middleton να εμφανιστεί δημόσια στο αυτοκίνητο. «Αυτή είναι η τακτική της για όταν θέλει να τη δουν χωρίς να χρειαστεί να απαντήσει σε καμία ερώτηση», τονίζει χαρακτηριστικά η matta_of_fact που δημοσίευσε το βίντεο.

Το ίδιο είχε κάνει και όταν είχε εκδοθεί το βιβλίο του πρίγκιπα Harry με τίτλο «Spare», όταν μετακόμισε με τον πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά από το παλάτι του Kensington στο Windsor αλλά και μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Βάσει αυτού του «μοτίβου» που ακολουθεί, λοιπόν, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι η εμφάνισή της και αυτή την φορά δεν είναι τυχαία, αλλά έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό: Να δώσει τέλος στις ακραίες φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε κώμα ή να έχει χάσει τη ζωή της χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει.

Παρατηρούμε, ωστόσο, ότι υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα σε αυτή τη φορά και τις προηγούμενες. Ενώ πάντοτε ήταν εκείνη στη θέση του οδηγού, τη Δευτέρα βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού, γεγονός που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο από το ότι δεν της επιτρέπουν να οδηγήσει λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ησυχάζουν για την κατάσταση της Kate Middleton

Πολλά είναι τα σχόλια για τα πρώτα πλάνα της Kate Middleton. Στο Twitter/X ένας χρήστης γράφει: «Αν ήμουν στη θέση της, θα είχα απλώς δημοσιεύσει μια φωτογραφία που είχα τον έλεγχο, γιατί τώρα θα βομβαρδιστεί από παπαράτσι. Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται, αλλά είναι η μελλοντική βασίλισσα, θα έπρεπε να ξέρει ότι οι φωτογραφίες της αξίζουν πολλά λεφτά».

Εκτός αυτού, στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν αρκετές παραφιλολογίες που αφορούν την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που πιστεύουν ότι δεν ήταν εκείνη η γυναίκα που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού. Κάποιοι δημοσιεύοντας την φωτογραφία έγραψαν «πού είναι πραγματικά η Kate;», ενώ άλλος κάνοντας zoom σε αυτή την φωτογραφία και σε μία παλαιότερη εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγραψε ότι δεν είναι η Kate επειδή οι δύο ελιές που έχει στο πρόσωπό της φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί στη συγκεκριμένη εικόνα από το αυτοκίνητο. Λόγος έγινε ακόμα και για photoshop, με την δικαιολογία ότι φαίνονται τρεις ρόδες στο δεξί μέρος του οχήματος.