Πότε θα δούμε την Kate Middleton ξανά στα καθήκοντά της; Η απάντηση μόλις δόθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Πότε θα δούμε την Kate Middleton ξανά στα καθήκοντά της; Η απάντηση μόλις δόθηκε
Karwai Tang

Μετά την πρώτη φωτογραφία της Kate Middleton μέσα στο αυτοκίνητο, μας λύθηκε και η απορία για το πότε θα δούμε ξανά σε επίσημα καθήκοντα την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη φωτογραφία της Kate Middleton μετά το χειρουργείο, ανακοινώθηκε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση της 42χρονης, η οποία αργεί πολύ ακόμα αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρη.

Στις 8 Ιουνίου η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate

Σύμφωνα με το KBP, το portal του βρετανικού στρατού που ασχολείται με τους εορτασμούς του Trooping the Colour, της μεγάλης γιορτής που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Βρετανία με αφορμή τα γενέθλια του βασιλιά, η Kate θα εμφανιστεί στο Trooping the colour review, στις 8 Ιουνίου 2024, μια εβδομάδα ακριβώς πριν το ίδιο το Trooping the Colour.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επίδειξη που γίνεται με στρατιώτες και άλογα, ίδια με εκείνη που γίνεται και μπροστά στον βασιλιά, με μόνη διαφορά πως στην κανονική παρέλαση θα υπάρχουν μερικοί ακόμα στρατιώτες που θα παρουσιαστούν μπροστά στον Κάρολο.

Τα πρώτα πλάνα της Kate Middleton μετά το χειρουργείο: Γιατί ήθελε να την δουν οι παπαράτσι

katemiddleton.jpg

Στην πρόβα του event πριν το Trooping the Colour, μπροστά στην Middleton θα εμφανιστούν τουλάχιστον 250 στρατιώτες τους οποίους θα επιθεωρήσει η ίδια η Kate, ως Συνταγματάρχης της Φρουράς των Ιρλανδών.

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση ξεκινούν από 15 λίρες για όσους κάθοντες και από 5 λίρες για τους όρθιους.

Η τελευταία εμφάνιση της Kate στο κοινό ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ αργότερα μέσα στον Ιανουάριο ανακοινώθηκε το χειρουργείο στο οποίο προχώρησε στην κοιλιακή χώρα, με τις φήμες να θέλουν ως και χθες (4/3/24) της 42χρονη πριγκίπισσα να είναι ακόμα και σε κώμα μετά από επιπλοκές στην επέμβαση.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το Παλάτι του Kensington αναγκάστηκε μέσα στο όργιο φημών να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία υπήρξε αυστηρή γραμμή:

«Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έμενε εκτός καθηκόντων μέχρι το Πάσχα και πως το Παλάτι θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».

Με τη μαμά της Carole η Kate στην πρώτη εικόνα μετά την επέμβαση:

ΤΟ ΤΜΖ δημοσίευσε φωτογραφίες της Kate Middleton, οι οποίες υποτίθεται πως τραβήχτηκαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024. Σε αυτές η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να είναι συνεπιβάτης σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί η μητέρα της, Carole, κοντά στο κάστρο του Windsor, τα μάτια της κρύβουν σκούρα γυαλιά ηλίου και η πριγκίπισσα δεν χαμογελά.

Ένας λογαριασμός στο TikTok προσπάθησε να δώσει μία ενδιαφέρουσα ερμηνεία στην απόφαση της Kate Middleton να εμφανιστεί δημόσια στο αυτοκίνητο.

Αυτή είναι η τακτική της για όταν θέλει να τη δουν χωρίς να χρειαστεί να απαντήσει σε καμία ερώτηση.

Το ίδιο είχε κάνει και όταν είχε εκδοθεί το βιβλίο του πρίγκιπα Harry με τίτλο «Spare», όταν μετακόμισε με τον πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά από το παλάτι του Kensington στο Adelaide Cottage αλλά και μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ όταν η Middleton έμεινε στο Windsor και η υπόλοιπη οικογένεια έσπευσε στο Balmoral.