Πού πήγε η Kate Middleton στην πρώτη έξοδο εκτός Windsor και γιατί ο William δεν την συνόδευσε

Πατούλια Κατερίνα
Πού πήγε η Kate Middleton στην πρώτη έξοδο εκτός Windsor και γιατί ο William δεν την συνόδευσε
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η Kate Middleton εμφανίστηκε ξανά, λίγες μόνο ώρες μετά το mea culpa της.

Λίγες μόνο ώρες μετά την απολογία της, η Kate Middleton έκανε μια νέα εμφάνιση στο πλευρό του William κάνοντας τους fans να πιστέψουν αρχικά πως η πριγκίπισσα επιστρέφει έστω ανεπίσημα στα καθήκοντά της.

Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Η Kate ξανά μπροστά στους παπαράτσι

Κι όμως, η φωτογραφία της Kate ξανά μέσα σε αυτοκίνητο, δεν σηματοδότησε την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι, η Middleton ήταν μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο με τον William αλλά με διαφορετικό προορισμό.

Ο πρίγκιπας εμφανίστηκε στο Αββαείο του Westminster για την ετήσια Ημέρα της Κοινοπολιτείας και για την λειτουργεία που λαμβάνει χώρα ενώ η σύζυγό του είχε ένα άλλο ιδιωτικό ραντεβού το οποίο το Παλάτι δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Η Middleton ακόμα και στην πόζα που κατάφεραν να ξεκλέψουν οι παπαράτσι κοιτούσε έξω από το παράθυρο αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση αλλά ήταν μέσα στο Λονδίνο και χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά πού ακριβώς σταμάτησε η Middleton στη διαδρομή από το Windsor προς το Αββαείο.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Kate είχε με ανακοίνωση αναλάβει την πλήρη ευθύνη για το φιάσκο με τη φωτογραφία της στη γιορτή της Μητέρας.

«Όπως όλοι οι ερασιτέχνες φωτογραφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία φωτογραφιών. Θέλω να απολογηθώ για το μπέρδεμα που έγινε με την οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε εχθές, ελπίζω όλοι να γιορτάσατε μια χαρούμενη ημέρα της Μητέρα», έγραφε το μήνυμα το οποίο υπέγραψε η Middleton με το αρχικό C, εκ του Catherine.

Britain Royals

Το mea culpa της Kate ήρθε όταν τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να διαγράψουν τη νέα εικόνα της Kate με τον George, την Charlotte και τον Louis, μιας και όπως τόνισαν τα περισσότερα η φωτογραφία έχει υποστεί ψηφιακή αλλοίωση.

Britain Royals

Σε αυτή την «αυθόρμητη» ανάλυψη ευθύνης από μεριάς της Kate Middleton για να ξεπλυθεί άρον άρον το τεράστιο επικοινωνιακό φιάσκο στο Παλάτι, το Twitter/X είχε τη δική του γεμάτη χιούμορ απάντηση δείχνοντάς μας πώς ακριβώς μπλέχτηκε στο Adobe Photoshop η Middleton και τι ακόμα θα μπορούσε να έχει κάνει!

Η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά της στο Instagram: Τα σχόλια του κόσμου & το «ευχαριστώ»

trends.jpg

Δες τα memes παρακάτω: