Ο πρίγκιπας William «έσπασε» τη σιωπή του για την Kate Middleton για πρώτη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William «έσπασε» τη σιωπή του για την Kate Middleton για πρώτη φορά

Τις ψευδείς φήμες για την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton σχολίασε επίσημα για πρώτη φορά ο πρίγκιπας William μέσω του αντιπροσώπου του.

Το σίριαλ με την εξαφάνιση της Kate Middleton συνεχίζεται και μετά την παπαράτσι φωτογραφία της 42χρονης, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν οι φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα σε κώμα, ήρθε η ώρα του William να μιλήσει για τις θεωρίες συνομωσίας, που αφορούν τη σύζυγό του.

Το πρώτο σχόλιο του William για την Kate

Βλέπεις, είναι πολύς ο κόσμος, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα που θεωρεί πως η γυναίκα που είδαμε πλάι στην Carole Middleton μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι η Kate Middleton στην πραγματικότητα.

Πολλά γράφτηκαν για την εικόνα αυτή του TMZ που δεν δέχτηκαν να δημοσιεύσουν τα βρετανικά μίντια, με κυρίαρχη την άποψη πως μιλάμε για την Pippa Middleton ή για μια σωσία της Kate από την οποία όμως λείπουν οι χαρακτηριστικές ελιές της Middleton στο πρόσωπο.

Ο William λοιπόν, δια του αντιπροσώπου του, εξήγησε στο People με μια ατάκα τι ακριβώς σκέφτεται για όσα διαβάζει για την εδώ και 13 χρόνια σύζυγό του.

Χάος στη Βρετανία με τα εισιτήρια που πουλήθηκαν για την Kate Middleton- Έκανε πίσω ο στρατός

«Η προσοχή του πρίγκιπα είναι αυτή τη στιγμή στη δουλειά του και όχι στα κοινωνικά δίκτυα», τόνισε ο Wiliam.

Γιορτή της μητέρας διαφορετική για την Middleton

Η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται την Κυριακή αυτή να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας, νωρίτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη και σύμφωνα με το Hello, η Kate θα απολαύσει τις εκπλήξεις που θα της ετοιμάσουν τα τρία της παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Cp99RBWtx_V/

Κάθε χρόνο, το Παλάτι δημοσιεύει την ημέρα αυτή μια ξεχωριστή φωτογραφία της πριγκίπισσας, όπως πέρσι που η Kate πόζαρε σε ένα κλαδί δέντρου με τον George, την Charlotte και τον Louis, ενώ άλλες χρονιές έχουμε δει τα δώρα – ζωγραφιές ή γλυκά- που ετοίμασαν τα πριγκιπόπουλα για τη μαμά τους.

middleton1.jpg

Φέτος η 42χρονη θα συνεχίσει την ανάρρωσή της, θα γιορτάσει με τα παιδιά της και όπως τονίζει η royal editor Emily Nash, μπορεί φέτος να μην τρέχει στο σχολείο ή σε αγώνες και δραστηριότητες των παιδιών αλλά περνάει μαζί τους ήρεμο χρόνο στο σπίτι όσο αναρρώνει.

«Η οικογένεια της Kate είναι το κέντρο του κόσμου της και το ό,τι έχει την ευκαιρία έστω στη συγκυρία αυτή να είναι με τα παιδιά της στο σπίτι, της δίνει την πνευματική ώθηση που χρειάζεται για να γίνει πιο γρήγορα καλά».