Η άτοπη σύγκριση της Markle με την Middleton και το άνοιγμα του «ασκού του Αιόλου» με τα photoshop

Τζένη Ντεμιράι
Η άτοπη σύγκριση της Markle με την Middleton και το άνοιγμα του «ασκού του Αιόλου» με τα photoshop
Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved

Μετά την «αποκάλυψη» των λαθών της φωτογραφίας της Kate Middleton, ήρθε στο προσκήνιο ένα αντίστοιχο περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Sussexes.

Το photoshop στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram δημιούργησε νέο κύμα ενδιαφέροντος, καθώς οι royal fans ανέλυσαν ένα προς ένα τα 16 λάθη της εικόνας της Kate Middleton με τα παιδιά της και βρήκαν μία αντίστοιχη φωτογραφία της Meghan Markle.

Το mea culpa της Kate Middleton για τα 16 λάθη στη νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

Άλλα λέει η Page Six και άλλα ο επίσημος εκπρόσωπος της Meghan Markle

H Page Six ισχυρίζεται ότι μία πηγή του περιβάλλοντος της Δούκισσας του Sussex ανέφερε στο μέσο πώς «Αυτό δεν ήταν ένα λάθος που η Meghan θα μπορούσε να έχει κάνει… προσέχει πολύ τη λεπτομέρεια», κάνοντας λόγο στα λάθη που υπήρξαν στη φωτογραφία της Kate Middleton.

Harry Meghan Youth Mental Health

Το εν λόγω δημοσίευμα της Page Six έλαβε μεγάλες διαστάσεις, καθώς, στη συνέχεια, επίσημος εκπρόσωπος του ζευγαριού, μιλώντας στο Newsweek, ξεκαθάρισε πως «Με σεβασμό στην Page Six, έχω να πω πως αυτή η πληροφορία δεν προήλθε από εμάς».

Ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος τόνισε ακόμα πως όσα αναφέρει η Page Six μπορεί να έχουν προέλθει από «κάποιον που έχει σχέση με τους Sussexes, εκφράζοντας μία προσωπική άποψη, χωρίς να είναι επίσημα εξουσιοδοτημένος να μιλήσει εκ μέρους τους».

Πού πήγε η Kate Middleton στην πρώτη έξοδο εκτός Windsor και γιατί ο William δεν την συνόδευσε

Η αλλοίωση σε φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Πάντως, μετά την «αποκάλυψη» των λαθών της φωτογραφίας της Kate Middleton, πολλοί ήταν εκείνοι που έφεραν στο προσκήνιο ένα αντίστοιχο περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Sussexes. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mirror κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν αλλοιώσει την φωτογραφία που δημοσίευσαν όταν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan.

Netherlands Invictus Games

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε αναφερθεί ότι ο Misan, φίλος φωτογράφος του ζευγαριού, πρόσθεσε ένα δέντρο στο φόντο της εικόνας.

Εχθές 13 Μαρτίου, ο Misan Harriman θέλησε να απαντήσει στους ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι η εικόνα των Sussexes είναι επεξεργασμένη.

Αναρτώντας στο Twitter/X την εν λόγω φωτογραφία έγραψε:

«Δεν μετακινήθηκαν ή ανταλλάχθηκαν δέντρα ή λιβάδια, αυτή είναι η εικόνα κατευθείαν από τη φωτογραφική μηχανή. Επίσης, αυτό είναι ένα δέντρο Jacaranda, όχι μια ιτιά».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP