Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έγιναν εθελόντριες και μοίρασαν τρόφιμα στο Λονδίνο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έγιναν εθελόντριες και μοίρασαν τρόφιμα στο Λονδίνο

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική δράση στο Λονδίνο.

Η Μαρία Ολυμπία κατάφερε να γίνει ευρέως γνωστή στη βιομηχανία της μόδας πριν από περίπου 10 χρόνια χρόνια καθώς σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στο καλλιτεχνικό τμήμα του οίκου Dior και αργότερα έκανε σπουδές φωτογραφίας στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη.

Η 27χρονη είναι ένα κορίτσι με έντονες κοινωνικές ευαισθησίες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμβάλλει στην ενίσχυση διάφορων μη κερδοσκοπικών οργανισμών, διοργανώνοντας ενέργειες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μαρί Σαντάλ- Παύλος Γλύξμπουργκ: Ταξίδι αναψυχής και δηλώσεις αγάπης λίγο πριν το μνημόσυνο του τέως

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne συμμετείχαν σε φιλανθρωπική δράση

Πριν από μερικές ώρες η Μαρία Ολυμπία και η σύντροφος του αδερφού της Κωνσταντίνου, Poppy Delevingne, έγιναν εθελόντριες γνωστής ΜΚΟ στο Λονδίνο και συμμετείχαν ενεργά σε δράση αναδιανομής τροφίμων.

Screenshot-2024-03-14-105324.png

Η Marie Chantal σε μια σπάνια φωτογραφία με όλα τα παιδιά της! Και έχουν μεγαλώσει πολύ

Μαζί με στενή τους φίλη, οι δύο γυναίκες φόρεσαν στολή εργασίας και πόζαραν χαμογελαστές στον φακό, χαρίζοντάς μας αυθόρμητα στιγμιότυπα.

1710412035984-180656914-Screenshot-2024-03-14-120446.png

Το Felix Project είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός στο Λονδίνο ο οποίος συλλέγει φρέσκα τρόφιμα που δεν μπορούν να πουληθούν στην αγορά για διάφορους λόγους.

Στη συνέχεια η ΜΚΟ φροντίζει να διανέμει το πλεόνασμα τροφίμων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σχολεία ώστε να μπορούν να παρέχουν υγιεινά γεύματα και να βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ και Poppy Delevingne είναι αχώριστοι

O 25χρονος Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είναι σε σχέση με την 37χρονη Poppy Delevingne. Παρά τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή της Cara Delevingne ζουν ένα παθιασμένο έρωτα και δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

H Delevingne διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με την αδερφή του αγαπημένου της, Μαρία Ολυμπία αλλά και με τη μητέρα του, Marie Chantal, δίνοντας συχνά το παρών σε οικογενειακά τραπέζια και εξορμήσεις.

Πριν γίνουν ζευγάρι, ο «Tino» και η Poppy ήταν οικογενειακοί φίλοι αφού οι οικογένειές τους γνωρίζονται αρκετά καλά. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν μόνιμα στον Λονδίνο μέχρι το 2017 που μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Πριν από τη μετακόμιση της οικογένειας στις ΗΠΑ ο Παύλος Γλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50α γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο σύσσωμοι οι Delevingnes έδωσαν το παρών.

Πηγή κεντρικής: olympiagreece