Η Marie Chantal σε μια σπάνια φωτογραφία με όλα τα παιδιά της! Και έχουν μεγαλώσει πολύ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Marie Chantal σε μια σπάνια φωτογραφία με όλα τα παιδιά της! Και έχουν μεγαλώσει πολύ

Η Marie Chantal μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία ενόψει της #mother'sday και δέχθηκε ευχές.

Την γιορτή της μητέρας γιόρτασαν την Κυριακή (10/03) οι Βρετανοί καθώς από τον 16ο αιώνα, οι Άγγλοι είχαν καθιερώσει την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής ως την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην μητέρα.

Η Marie Chantal γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με ένα τρυφερό post

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος.

Μαρί Σαντάλ- Παύλος Γλύξμπουργκ: Ταξίδι αναψυχής και δηλώσεις αγάπης λίγο πριν το μνημόσυνο του τέως

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Marie Chantal μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς επιλέγουν να περνούν οι Γλύξμπουργκ τον ελεύθερό τους χρόνο.

Πριν από λίγες ώρες η 55χρονη δημοσίευσε μια σπάνια, οικογενειακή throwback φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει με τον σύζυγο και όλα τα παιδιά της. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε το καλοκαίρι στις Σπέτσες όπου οι Γλύξμπουργκ έκαναν ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/C4WMyt-uw6L/

«Απλώς η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλους», έγραψε η Marie Chantal στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Marie Chantal και ο γιος της γιόρτασαν τα γενέθλιά τους και δέχθηκαν τις ωραιότερες ευχές

H Μαρία-Ολυμπία ευχήθηκε στη μαμά της με δύο σπάνιες throwback φωτογραφίες

Η νεαρή κοπέλα είναι το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού και το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας. Το ξανθό it-girl που γνωρίσαμε καλύτερα λόγω της ενασχόλησής της με τη μόδα, τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και το δείχνει έμπρακτα.

Για την γιορτή της μητέρας η Μαρία Ολυμπία δημοσίευσε δύο #tbt φωτογραφίες της μαμάς της, θέλοντας να μας δείξει πόσο φυσικά όμορφη ήταν από νεαρή ηλικία και παραμένει μέχρι και σήμερα.

Screenshot-2024-03-11-101123.png

«Η μαμά μου», έγραψε η Μαρία Ολυμπία.

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με την καλλονή Ισαβέλλα Massenet

Screenshot-2024-03-11-101113.png

Ακολούθησε η ανάρτηση του Archie, ο οποίος πόσταρε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μαμά του και έγραψε: «Χαρούμενη γιορτή της μητέρας στην καλύτερη».

Screenshot-2024-03-11-101118.png

Πηγή κεντρικής: mariechantal22