Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στέλνουν ευχές στην Kate - Viral το βίντεο για τον καρκίνο

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στέλνουν ευχές στην Kate - Viral το βίντεο για τον καρκίνο

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν είχαν ιδέα για το πρόβλημα υγείας της Kate Middleton μέχρι την ημέρα που ανακοίνωσε η ίδια τη μάχη με τον καρκίνο. 

Καμία ενημέρωση, σύμφωνα με τη New York Post δεν είχε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει η Kate Middleton.

Στο σκοτάδι Meghan - Harry για τον καρκίνο της Kate

Ο πρίγκιπας, που στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην νύφη του ως η μεγάλη αδερφή που δεν είχε ποτέ, έμαθε την είδηση για το μεγάλο πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας ακριβώς την ημέρα που η ίδια επέλεξε να ενημερώσει και τον υπόλοιπο κόσμο για τον καρκίνο.

Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Το μήνυμα των Meghan – Harry προς Kate – William

«Ευχόμαστε στην Kate και την οικογένεια υγεία και ανάρρωση και ελπίζουμε να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη», είπε στην ανακοίνωσή του το ζεύγος των Sussexes.

Το ότι ο Harry δεν έμαθε ποτέ για τη μάχη που δίνει η Kate, είναι σύμφωνα με την Post η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο πρίγκιπας δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Παλάτι.

«Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα τη στιγμή που τα έμαθε και ο υπόποιπος κόσμος. Αυτό δείχνει τη μεγάλη ζημία που έχει γίνει, η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πια και η βασιλική οικογένεια θέλει να πάρει απόσταση από αυτούς».

Πριν μερικές ημέρες, πηγή της Post, είχε αναφέρει δηλώσεις του πρίγκιπα Harry για τη Middleton και τις θεωρίες συνομωσίας γύρω από την κατάσταση της υγείας της.

Πηγή της εφημερίδας τόνισε πως ο πρίγκιπας ανυσυχεί αλλά ξέρει καλά πως κάθε πτυχή σκανδάλου είναι ψευδής στην περίπτωση της Middleton.

Έξαλλο το κοινό με τους Sussexes

Tα σχόλια πάντως του κόσμου για τη Meghan και τον Harry και το μήνυμα προς τη Middleton δεν είναι θετικά για τους Sussexes. Ο λογαριασμός Get'S Royal στο Twitter μας υπενθύμισε πως οι Sussexes επέλεξαν ακόμα και στην ανακοίνωσή τους αυτή να αναφερθούν στην πριγκίπισσα ως Kate και όχι ως Catherine, το οποίο γνωρίζουν πως είναι το όνομά της με το οποίο μιλά στους φίλους και στην οικογένειά της- ο William της απευθύνεται με το όνομα Cathy.

Αυτό που δεν μπορεί να ξεχάσει πάντως το κοινό στη Βρετανία, είναι πως και στη συνέντευξη στην Oprah αλλά και στο βιβλίο του Harry, Spare, η μόνη που δέχτηκε ονομαστικά το hate του πρίγκιπα και της Meghan Markle ήταν η Kate Middleton, με αναφορές στο πώς εκείνη δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα με τα φορέματα από τα παρανυφάκια στον γάμο τους το 2018 αλλά και πώς η Middleton δεν υπήρξε ανοιχτόκαρδη στη γνωριμία με τη δούκισσα του Sussex.

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον καρκίνο του πατέρα του Καρόλου: «Αγαπώ την οικογένειά μου»

Πώς είχε αντιδράσει ο Harry στα νέα για τον καρκίνο του πατέρα του

Ο Harry, μετά τα νέα για τον καρκίνο του πατέρα του, πέταξε μόνος ως το Λονδίνο για να τον δει από κοντά αλλά δεν έμαθε ποτέ για τη μάχη που δίνει η Kate. Μιλώντας στο Good Morning America πριν μερικές εβδομάδες, ο 39χρονος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

«Αγαπώ την οικογένειά μου, το γεγονός πως μπόρεσα να μπω στο αεροπλάνο, να τον δω, να περάσω χρόνο μαζί του, για όλο αυτό είμαι ευγνώμων».

O πρίγκιπας εξήγησε πως μόλις άκουσε τα νέα για την ασθένεια του πατέρα του μπήκε στο πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο και είδε τον πατέρα του από κοντά.

Και μπορεί ο Harry να μην είπε άλλες λεπτομέρειες για τη διάγνωση του πατέρα του, επιβεβαίωσε πάντως πως θα επιστρέψει σύντομα στο Λονδίνο.

«Έχω κι άλλα ταξιδιωτικά πλάνα και θα βρεθώ στη Βρετανία οπότε θα σταματήσω να δω την οικογένειά μου όσο περισσότερο μπορώ».

Περήφανος για την Kate ο Κάρολος

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε στην Page Six, πως ο Κάρολος είναι περήφανος για την Catherine και το κουράγιο που έδειξε μιλώντας στον κόσμο για τη μάχη που δίνει.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Βθψκινγηαμ, o Kάρολος είναι σε στενή επικοινωνία με την Kate και οι δυο τους δίνουν ο καθένας ξεχωριστά τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Η ανακοίνωση από το Παλάτι ανέφερε πως ο Κάρολος και η Καμίλα θα συνεχίσουν να δείχνουν την αγάπη και τη στήριξή τους στην οικογένειά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή.

4 εκατομμύρια likes στήριξης στην Kate

To μήνυμα της Kate Middleton και η απόκαλυψη για τη μάχη που δίνει έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 65 εκατομμύρια άνθρωποι ενώ το μήνυμα έχει πάνω από 4 εκατομμύρια likes στήριξης.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Οι βρετανικές εφημερίδες από τη μεριά τους, έχουν σήμερα στο πρωτοσέλιδό τους την πριγκίπισσα που φαίνεται πως θα παλέψει σκληρά για να ξεπεράσει την κατάρα του τίτλου της.

Θα καταφέρει η Kate Middleton να ξεφύγει από την κατάρα των τίτλων της;