Το μήνυμα της Χρουσαλά για τη Middleton και η αντίδραση της Χρηστίδου στα σχόλια για την Kate

Πατούλια Κατερίνα
Το μήνυμα της Χρουσαλά για τη Middleton και η αντίδραση της Χρηστίδου στα σχόλια για την Kate

Το βίντεο της Kate Middleton και η αποκάλυψη για τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες έκανε τις απανταχού celebs να αντιδράσουν.

«Αν είσαι μαμά, ξέρω πως σήμερα έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου, ας ελπίσουμε πως θα γίνει καλά σύντομα». Αυτό ήταν το σταθερό ποστ που επέλεξε να κάνει η Μαριέττα Χρουσαλά, για την περιπέτεια υγείας της Kate Middleton και την αποκάλυψη για τον καρκίνο.

Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Ο πλανήτης βρίσκεται σε σοκ μετά το βίντεο της Kate και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέφεραν πως μετά τις απίθανες θεωρίες συνομωσίας που ακούστηκαν για εκείνη, η 42χρονη αναγκάστηκε ουσιαστικά να μιλήσει για τον καρκίνο.

««Αν είσαι μαμά, ξέρω πως σήμερα έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι»

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στέλνουν ευχές στην Kate - Viral το βίντεο για τον καρκίνο

Μαμά τριών παιδιών και η ίδια, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε ένα σταθερό ποστ για την Kate εκφράζοτας αυτό που νιώθουν όλες οι μαμάδες μετά τα νέα για τη μάχη που δίνει η Middleton.

https://www.instagram.com/p/C42ayxXNb9i/

«Ανοίγουμε θέματα για το αν είναι green box από πίσω, αν κουνιούνται τα λουλούδια, αν φοράει περούκα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τα νέα της υγείας της Middleton και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω πολύ άσχημα, για όλα όσα διάβασα και άκουσα, για τα social media, τις εφημερίδες και τα sites. Ανέβασε μια φωτογραφία για τη γιορτή της μητέρας και έγραφαν όλοι πόσο την έχει ρετουσάρει, αν έχει εξωσυζυγική σχέση ο Γουίλιαμ και η γυναίκα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά.

Τα σχολεία κλείνουν τώρα στη Βρετανία για το Πάσχα, οπότε δεν έκανε τυχαία αυτήν την τοποθέτηση τώρα, προσπαθώντας να προστατέψει τα 3 της παιδιά. Αυτή είναι η προτεραιότητά της και αυτό προσπάθησε να κάνει. Να διαχειριστεί αυτό που περνάει με την οικογένειά της, έχοντας τόση συνωμοσία γύρω της.

Καθόμαστε τώρα και ανοίγουμε θέματα για το αν είναι green box από πίσω, αν κουνιούνται τα λουλούδια, αν φοράει περούκα.

Στα social media αμφισβητούν ακόμα και αν είναι η ίδια. Ντρέπομαι για τον τρόπο που τα media παγκοσμίως αντιμετώπισαν αυτήν την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Πλούσιες, φτωχές, πριγκίπισσες, διάσημες, άσημες… Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή»

Στο ίδιο μήκος κύματος και το σταθερό ποστ της Δέσποινας Καμπούρη για την περιπέτεια υγείας της Middleton.

«Το μυαλό μου σήμερα είναι σε όλες τις μαμάδες με μικρά παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο. Πλούσιες, φτωχές, πριγκίπισσες, διάσημες, άσημες… Δεν υπάρχει πιο δύσκολη μάχη από αυτή. Όμως δεν υπάρχει και πιο ισχυρό κίνητρο για να κερδίσει κάποιος τον αγώνα, από τη θέληση μιας μάνας να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια μπορεί κοντά στα παιδιά της», έγραψε η Δέσποινα και τόνισε:

https://www.instagram.com/p/C42WioBoT2R/

«Περνάμε μια φάση που η Χριστίνα με ρωτάει καθημερινά και σχεδόν εμμονικά, πόσα χρόνια διαφορά θα έχουμε όταν εκείνη θα είναι 18, 30, 40, 50 ετών. Με ρωτάει πόσων ετών είναι οι φίλες μου, κι αν κάποια είναι μικρότερη από εμένα απογοητεύεται και στενοχωριέται. Είναι χαρούμενη μόνο αν εγώ είμαι η νεότερη από όλες. «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις.

Θέλω να είμαστε μαζί για πάντα». Αυτή η αθώα αντίδραση του παιδιού μου, με αναγκάζει να κάνω πολύ συχνά εξετάσεις και check ups. Με αγχώνει, με πιέζει, με κάνει αρρωστοφοβική. Μη τυχόν και με χάσει. Δε με νοιάζει για τη ζωή μου. Με νοιάζει μόνο να μη στερήσω στα παιδιά μου την παρουσία μου, όσο ακόμα εκείνα θα με χρειάζονται. Γι’ αυτό προσεύχομαι κάθε μέρα.

Και καμιά φορά σκέφτομαι πόσο όμορφη είναι η μητρότητα μα ταυτόχρονα πόσο δύσκολη και σκληρή. Πόσα πράγματα πρέπει να διαχειρίζεται μια μητέρα καθημερινά αλλά να πρέπει να είναι ήρεμη, λειτουργική και παρούσα σε όλα. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο και διεκδικούν τη ζωή τους», τόνισε η δημοσιογράφος.

Η συγγνώμη της Blake Lively

blake.jpg

Η Blake Lively ήταν από τους celebs που είχαν κάνει πλάκα με την πρόσφατη φωτογραφία της Middleton που έγινε αφορμή για σχόλια λόγω photoshop, έκανε χιούμορ.

Η ίδια με ένα story μετά την αποκάλυψη της Kate ζήτησε συγγνώμη:

«Ξέρω πως κανείς δεν νοιάζεται τώρα αλλά πρέπει να το αναφέρω. Έκανα ένα χαζό ποστ γύρω από τα λάθη στο photoshop και αυτό το ποστ με έχει στοιχειώσει σήμερα, λυπάμαι, στέλνω αγάπη και πολλές ευχές για υγεία σε όλους».

Το πλήρες μήνυμα της Kate για τον καρκίνο

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

«Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων.

«Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση και για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να ταιριάζει στην ηλικία τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά.

Γιατί οι θεωρίες συνωμοσίας -με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Kate Middleton, είναι τόσο ελκυστικές

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο σώμα και το πνεύμα μου.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχετε δείξει. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο μας και ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε: Ως οικογένεια, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου.

«Σκέφτομαι εκεί έξω όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλες αυτές τις οικογένειες που παλεύουν με τον καρκίνο και θέλω και εκείνοι να σκέφτονται πως δεν είναι μόνοι», κατέληξε η Middleton.

Άλλα μηνύματα για τη Middleton ήρθαν από τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετναίας αλλά και του Καναδά.