Το σημάδι που υποτίθεται πως δείχνει πως η Kate Middleton είναι καλύτερα στην υγεία της

Πατούλια Κατερίνα
Το σημάδι που υποτίθεται πως δείχνει πως η Kate Middleton είναι καλύτερα στην υγεία της

Εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, η πριγκίπισσα Katherine αγνοείται. Υπάρχει ένα σημάδι που δείχνει πως η Kate μάλλον είναι καλύτερα στην υγεία της.

H πριγκίπισσα τη Ουαλίας, Kate Middleton φαίνεται πως αναρρώνει και υπάρχουν ενδείξεις, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, πως η μάχη που δίνει με τον καρκίνο την βρίσκει νικήτρια.

Η αλλαγή στο πρόγραμμα του William Και οι δημόσιες εμφανίσεις του που ανακοινώθηκαν, φαίνεται πως δίνουν την αίσθηση πως ο William φεύγει εκτός σπιτιού επειδή η 42χρονη σύζυγός του είναι καλύτερα.

Ο William θα βρεθεί εκτός Windsor για μια νύχτα όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Για το πρώτο μέρος του ταξιδιού του, ο William θα επισκεφθεί την τοποθεσία όπου θα κατασκευαστεί το πρώτο έργο στέγασης αστέγων του Δουκάτου της Κορνουάλης, στο Nansleden του Newquay. Το έργο, αυτό μαζί με την φιλανθρωπική οργάνωση St Petrocs, θα προσφέρει 24 σπίτια με ολοκληρωμένη υποστήριξη για άστεγους.

Από το ξεκίνημα του έτους ως σήμερα ο William έχει αλλάξει όλο το πρόγραμμά του για να είναι δίπλα στην Kate και στα τρία παιδιά τους, ειδικά τον Louis που έγινε έξι πριν μερικές εβδομάδες.

Ο William αναμένεται να είναι κανονικά στη θέση του στο μπαλκόνι του Παλατιού στις 15 Ιουνίου στους εορτασμούς του Trooping the Colour. O πρίγκιπας θα ταξιδέψει στα νησιά Σίλι στο λιμάνι της Αγίας Μαρίας, το οποίο διοικείται από το Δουκάτο και διαχειρίζεται επιβάτες και πλοία ενώ θα περάσει χρόνο με τους λιμενικούς προτού επισκεφθεί το Κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary στην περιοχή.

Ο 41χρονος θα αναλάβει κι άλλες υποχρεώσεις πριν τις διακοπές των παιδιών των Ιούλιο και Αύγουστο. Πάντως, ο William δεν αναμένεται να δει τον αδερφό του Harry που επισκέπτεται το Λονδίνο μόνος χωρίς την Meghan Markle.

Ο ρόλος που έπαιξαν οι William - Kate ώστε να επέλθει ο χωρισμός σε έναν μεγάλο έρωτα

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι όσοι επιμένουν πως η εξαφάνιση της Middleton και των τριών παιδιών της κρύβει κάτι παραπάνω από ένα πλάνο χημειοθεραπειών.