Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Pippa Middleton και του συζύγου της φέρνει πάρτι και χαρές

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Pippa Middleton και του συζύγου της φέρνει πάρτι και χαρές
FILE - In this May 20, 2017, file photo, Pippa Middleton, right, and James Matthews smile after their wedding at St Mark's Church in Englefield, England. Middleton revealed in the publication Waitrose the "happy news" of her pregnancy and says she has passed her first trimester. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool, File)

Μπορεί η Kate Middleton να είναι εξαφανισμένη από τις 22 Μαρτίου οπότε και ανακοίνωσε την μάχη με τον καρκίνο την οποία δίνει, όμως η αδερφή της Pippa ξεκίνησε ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο, πολύ κοντά στο σπίτι της αδερφής της.

H Pippa Middleton, η μικρότερη αδερφή της Kate και ο σύζυγός της James Matthews άνοιξαν την αγροτική κατοικία τους, το περίφημο Bucklebury Farm Park που λειτουργεί ως χώρος εκδηλώσεων και θα φιλοξενεί από παιδικά πάρτι, πάρτι με yoga και Pilates και κάθε λογής πάρτι για παιδιά ή μεγάλους.

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Pippa

Η Pippa παντρεύτηκε τον 48χρονο επιχειρηματία αγαπημένο της το 2017, και τη χρονιά εκείνη αγόρασαν τη φάρμα αυτή έναντι 1,5 εκατομμυρίου λιρών.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Farm Park στο Instagram, η αγκροικία είναι έτοιμη να υποδεχτεί κάθε λογής εκδηλώσεις από εταιρικά event μέχρι τα πιο απλά πάρτι γενεθλίων.

Ο ειδικά χτισμένος ξενώνας βρίσκεται στην όμορφη κοιλάδα Pang στο West Berkshire και διαθέτει τρία δωμάτια με πλήρως λειτουργική κουζίνα και ένα ντους.

Σύμφωνα με όσα είδαμε στο Instagram, ο αχυρώνας - ξενώνανς είναι διακοσμημένος σε κομψό εσωτερικό στιλ αγροικίας, με ξύλινα δοκάρια.


«Είτε θέλετε να κλείσετε έναν χώρο εταιρικών συναντήσεων, είτε ψάχνετε για μια τοποθεσία για μια φωτογράφηση, είτε θέλετε ένα pop up κατάστημα ή γκαλερί, είτε ζητάτε να φιλοξενήσετε ομιλίες, μαθήματα ή ένα σεμινάριο, αυτή είναι η τέλεια τοποθεσία», αναφέρει ο ιστότοπος με ιδιοκτήτες την Pippa και τον σύζυγό της.

Την αγκροικία έχει ήδη χρησιμοποιήσει για επαγγελματικούς σκοπούς ο μικρός αδερφός της Kate, James Middleton, ο οποίος έκανε εκεί τη φωτογράφηση της επιχείρησης τροφών σκύλων Ella & Co.

Τι περιλαμβάνει η φάρμα της Pippa


Η φάρμα, που βρίσκεται περίπου δύο μίλια από το σπίτι της οικογένειας της Kate, το Bucklebury Manor, διαθέτει ένα πάρκο με ελάφια, έναν αχυρώνα παιχνιδιών και ένα καφέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ζωολογικός κήπος του πάρκου ήταν ιδιαίτερα αγαπημένος του πρίγκιπα George, τον οποίο πήγαινε εκεί η γιαγιά του, Carole όταν ήταν μικρότερος.

Η Pippa και ο σύζυγός της James αντάλλαξαν το αρχοντικό τους στο Chelsea για μια γεωργιανή έπαυλη αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών, μόλις 20 λεπτά μακριά από το Bucklebury Farm Park το 2022. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Arthur, πέντε ετών, την Grace, τριών ετών και την Rose, ενός έτους.

https://www.instagram.com/reel/C6Wxgh6Ljhz/

Pippa η πιστή αδερφή της Kate

Όπως και η μεγαλύτερη αδερφή της Kate, έτσι και η Pippa γεννήθηκε στο Royal Berkshire Hospital και μεγάλωσε στο Bucklebury ενώ σπούδασε στο St Andrew's School στο Pangbourne, προτού μετακομίσει στο Downe House School και στη συνέχεια στο Marlborough College, όπου κατείχε αθλητική υποτροφία.

Η Pippa ακολούθησε το πάθος της για τον αθλητισμό και στην ενήλικη ζωή της, αναλαμβάνοντας μια σειρά από προκλήσεις όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο αγώνας 3.000 μιλίων Race Across America και ο αγώνας κολύμβησης 6,5 χιλιομέτρων στην Κωνσταντινούπολη. Οι αδερφές κάποτε μοιράζονταν ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο πριν από το γάμο της Kate με τον πρίγκιπα William.

https://www.instagram.com/p/C6arHRcMxFG/

Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, η Pippa μοιραζόταν ένα διαμέρισμα με την Kate στο Chelsea, με τις αδερφές να εμφανίζονται συχνά σε βραδιές μαζί στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας των 20 τους ενώ η Pippa ήταν επίσης κουμπάρα της Kate την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα William το 2011 (όλοι θυμόμαστε την Pippa ως παράνυμφο).

Το βιβλίο της, Celebrate, με τις συμβουλές της για διασκέδαση και προγραμματισμό πάρτι κυκλοφόρησε το 2012 ενώ η μικρότερη Middleton έγραφεε και μια στήλη για το περιοδικό Waitrose Kitchen.

Η Pippa Middleton κάνει διακοπές στην Καραϊβική και όλοι μιλούν για σχέδιο αποπροσανατολισμού