Η Λαίδη Λουίζα Windsor κληρονόμησε από τον παππού της, πρίγκιπα Φίλιππο, την μεγαλύτερη του αγάπη

Τζένη Ντεμιράι
Η Λαίδη Λουίζα Windsor κληρονόμησε από τον παππού της, πρίγκιπα Φίλιππο, την μεγαλύτερη του αγάπη

Οι βασιλικοί θαυμαστές ξετρελάθηκαν με την εμφάνιση της στις δοκιμές οδήγησης με άμαξα στο Windsor Park.

Η επιτομή της κομψότητας ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Λαίδη Λουίζα Windsor, κόρη του Πρίγκιπα Εδουάρδου, του τρίτου γιου της Ελισάβετ Β’ και του Φίλιππου.

Η 20χρονη συμμετείχε στις δοκιμές οδήγησης με άμαξα στο Windsor Park και έλαμπε από χαρά καθώς έφτασε στον διαγωνισμό φορώντας ένα μπεζ πανωφόρι και ασορτί jodhpurs.

Τι έχει πάθει ο βασιλιάς Κάρολος; Νέα κίνηση καλοσύνης με ένα σημαντικό δώρο στον μικρό του αδελφό

Royal Windsor Horse Show - Day 5

Η Λουίζα, η οποία κληρονόμησε την αγάπη της για την ιππασία από τον πρίγκιπα Φίλιππο, εμφανίστηκε συγκεντρωμένη καθώς έπαιρνε τη θέση της στην άμαξα, τοποθετώντας τα χέρια της στα χαλινάρια του αλόγου.

AP100617017205.jpg

Οι βασιλικοί θαυμαστές ξετρελάθηκαν με την εμφάνιση της στην εκδήλωση, με πολλούς να μπαίνουν στο X/Twitter, για να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους. Ένας σχολίασε: «Όμορφη! Ελπίζω να την κάνουν εργαζόμενη βασιλική ώστε να τη βλέπουμε περισσότερο!». Ένας άλλος έγραψε: «Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα ήταν τόσο περήφανος».

https://www.instagram.com/p/Cr6FI-IOPhn/

Η σχέση με τον παππού της, Δούκα του Εδιμβούργου και το χαμηλών τόνων προφίλ της

Η Lady Louise είναι γνωστό ότι ήταν κοντά στον παππού της, εκλιπόντα Δούκα του Εδιμβούργου. Μόλις το 2019, ο Φίλιππος φωτογραφήθηκε να κοιτάζει την εγγονή του καθώς διαγωνιζόταν στο Private Driving Singles carriage drive στο Royal Windsor Horse Show, όπου εξασφάλισε την τρίτη θέση.

Τον Μάιο του 2020, η μητέρα της Sophie εξήρε το ταλέντο της Λουίζας στην οδήγηση σε συνέντευξή της, σχολιάζοντας: «Είναι από τη φύση της τόσο καλή σε αυτό, πραγματικά είναι. Είναι κάτι στο οποίο έχει αφοσιωθεί πολύ». Το 2021 είχε αναφερθεί ότι η Λαίδη Λουίζα πιθανότατα θα κληρονομούσε τις άμαξες του εκλιπόντος Δούκα.

Britain Platinum Jubilee

Η Λαίδη Λουίζα, έχει κερδίσει τους θαυμαστές της χάρη στη χαμηλών τόνων φύση της και την αίσθηση του καθήκοντος. Αξέχαστη άλλωστε παραμένει για τους Βρετανούς ο αξιομνημόνευτα σημαντικό ρόλο της τις ημέρες μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Μαζί με τον αδελφό της James, η Λαίδη Λουίζα μεγάλωσε στο Bagshot Park στο Windsor, μένοντας σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφού έδωσε το A-levels στα αγγλικά, το δράμα, την ιστορία και την πολιτική, η Lady Louise ακολούθησε τα βήματα του ξαδέλφου της πρίγκιπα William και γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Britain Trooping The Colour
Britain's Prince Edward, Sophie, the Countess of Wessex, Lady Louise Windsor and Viscount Severn watch a Royal Air Force fly pass after the Trooping The Colour at the Horse Guards Parade in London, Saturday, June 15, 2013. (AP Photo/Sang Tan

Πηγή κεντρικής εικόνας: getty